Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,628
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

benim hurayıda 22 sine yetiştirmek içni herşeyi yapıcam :D

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Murat bey elinize saglik.

Takip

takipedevam

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşlar tarih kesinleşti. 22 sinde gidiyoruz. 21 cumadan gelecek arkadaşlar var. 23 pazar donecegiz.

Bursaya gidiyoruz. Neticede orda bir hazirlik yapma soz konusu ipin o tarafinda Recep abi yardimci olacak bize yer konusunda tam karar veremedik. sehire biraz daha yakin altarnetifler varmiş. onu zaman içerisinde belirleriz.

Tam ekip orda olacagiz inşallah isteyen ailesiyle gelebilir. Eş ve coçuklar konusunda sikinti olmicaktir.
Klasik kurallarimiz bu gezidede geçerlidir.
Benim tek ricam lutfen ALKOL ALDİKDAN SONRA ÖZELLİKLE GECE DİREKSİYON BAŞİNA ÇİKMAYALİM.
gecen sefer butur olaylar oldu herkezin yuregi agzina geldi.

Arti kamp alanimizin vede gezi bolgemizin dişinda LUTFEN ÇİMLERİN UZERİNDE ARAÇ KULLANMİYALİM.
Bu hareketlerimizle bize ev sahipligi yapan arkadaşlarimizi zor durumda birakiyoruz.

Ateşli silahlar konusunda birşey demeye gerek yok sanirim kampta cocuklar olacak.
jenarator getirecek arkadaşlar lutfen en az 100 metre ara kablo getirsinler. cadirda kalacak arkadaşlarimizda olacaktir.

Evet,hadi hayırlısı. :smiley:

şu 2-3 toyotası olanlar birisini versinde buluşmaya götüreyim yahu ;D ;D

tarih 22 si ............. takipe devam :smiley:

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2

Tempus' Alıntı:
şu 2-3 toyotası olanlar birisini versinde buluşmaya götüreyim yahu ;D ;D
Kursat
Sana 2.8 hilux verebilirim istersen ....

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2

rebo' Alıntı:
Kursat
Sana 2.8 hilux verebilirim istersen ....

Vallahi olabilir abi saol , arabam yetişmezse ya yancı olarak gidicem yada isteyenin toyotasını götürürüm :smiley:

yeşil tek kabinimi aldın sen ankaradaki ?

Beyaz tek kabin ..Yesil olan Konyada..

rebo' Alıntı:
Beyaz tek kabin ..Yesil olan Konyada..

hayırlı olsun bende tam yeşili alıcakdım patrole döndüm dönmez olaydım :smiley:

Yaa oldu mu şimdi kasımın ilk haftası muhtemel bebiş dünya ya gelecek...
22'si kritik oldu.. ;) ;) hayırlısı allahtan dur bakalım nasıl kaçacaz....... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Valla hem tarih hem sehir zor oldu, insallah ayarlayabiliriz..

omergin' Alıntı:
Valla hem tarih hem sehir zor oldu, insallah ayarlayabiliriz..
Senin arabaya yol mu dayanır Ömer,cuma dan çık gel. ;)

Tüm Toyota'cı dostlara şimdiden bol eğlenceler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR