Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,629
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Kendisi yazamadı,ben yazıyım.

1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde
2- redline mucahit hdj 80
3- altay 41 -altan altay hdj 80
4- fissek Recep hdj 80
5- bakkan Burak UZJ100
6-ahmet demir hdj 80
7-gökhan yıldırım hdj 80
8-ümit çelikkaya hdj 80
9-urfi görkey uzj 100
10 - lokman yavuz ln 65
11- ozgursenyurt Özgür UZJ100
12- Mustafad Mustafa LN65
13-Servet Demirel UZJ100
14-Tuğsan Moral UZJ100
15- cihan ülker UZJ 100
16-barbaros sayıl UZJ 100
17- Ömer Ergin hilux
18- Recep Altay BJ7X
19-Yavuz Çelikel co-pilot:smiley:
20-haluk orpak FJ 73
21- Şükrü K. Mergen HJ62
22- İzzet Mağden LN 106
23-Hüseyin Özcan VX80
24-Emrah Artarslan HJ60
25-ziya koyuncu VX 80
26-heytem dagıstanlı kzj 70
27-ahmet cepni kzj 70
28-burak ayvaz fj70
29-ılker erdogan vx 80
30-tolga özdemir UZJ100
31-Ahmet Öztürk BJ60
32-Turgut Barış 4RUNNER

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

En güzel Toyota arkadaşının Toyotasıdır ;D ;D ;D

mücahit abi kesin tahri 15-16 mı ayar çekelim ona göre kısmetse hdj 80 le katılmayı planlıyorum ;) ;) ;)

Suat abi yarin en son turlari donıyım kesinleştirelim. hdj 80 himm yakişirr.

tarih tam kesin olunca gelirim

Arkadaşlar tarih kesinleşti. 22 sinde gidiyoruz. 21 cumadan gelecek arkadaşlar var. 23 pazar donecegiz.

Bursaya gidiyoruz. Neticede orda bir hazirlik yapma soz konusu ipin o tarafinda Recep abi yardimci olacak bize yer konusunda tam karar veremedik. sehire biraz daha yakin altarnetifler varmiş. onu zaman içerisinde belirleriz.

Tam ekip orda olacagiz inşallah isteyen ailesiyle gelebilir. Eş ve coçuklar konusunda sikinti olmicaktir.
Klasik kurallarimiz bu gezidede geçerlidir.
Benim tek ricam lutfen ALKOL ALDİKDAN SONRA ÖZELLİKLE GECE DİREKSİYON BAŞİNA ÇİKMAYALİM.
gecen sefer butur olaylar oldu herkezin yuregi agzina geldi.

Arti kamp alanimizin vede gezi bolgemizin dişinda LUTFEN ÇİMLERİN UZERİNDE ARAÇ KULLANMİYALİM.
Bu hareketlerimizle bize ev sahipligi yapan arkadaşlarimizi zor durumda birakiyoruz.

Ateşli silahlar konusunda birşey demeye gerek yok sanirim kampta cocuklar olacak.
jenarator getirecek arkadaşlar lutfen en az 100 metre ara kablo getirsinler. cadirda kalacak arkadaşlarimizda olacaktir.

Konu başlığını değiştir Müco,hala 15-16 görünüyor

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşlar tarih kesinleşti. 22 sinde gidiyoruz. 21 cumadan gelecek arkadaşlar var. 23 pazar donecegiz.

Bursaya gidiyoruz. Neticede orda bir hazirlik yapma soz konusu ipin o tarafinda Recep abi yardimci olacak bize yer konusunda tam karar veremedik. sehire biraz daha yakin altarnetifler varmiş. onu zaman içerisinde belirleriz.

Tam ekip orda olacagiz inşallah isteyen ailesiyle gelebilir. Eş ve coçuklar konusunda sikinti olmicaktir.
Klasik kurallarimiz bu gezidede geçerlidir.
Benim tek ricam lutfen ALKOL ALDİKDAN SONRA ÖZELLİKLE GECE DİREKSİYON BAŞİNA ÇİKMAYALİM.
gecen sefer butur olaylar oldu herkezin yuregi agzina geldi.

Arti kamp alanimizin vede gezi bolgemizin dişinda LUTFEN ÇİMLERİN UZERİNDE ARAÇ KULLANMİYALİM.
Bu hareketlerimizle bize ev sahipligi yapan arkadaşlarimizi zor durumda birakiyoruz.

Ateşli silahlar konusunda birşey demeye gerek yok sanirim kampta cocuklar olacak.
jenarator getirecek arkadaşlar lutfen en az 100 metre ara kablo getirsinler. cadirda kalacak arkadaşlarimizda olacaktir.

jeneratörrr :D :D :D :D

Susturucusuz vebasto takan arkadaşlarda 200 metre uzasınlar ;D ;D ;D

Başarılı bir etkinlik diliyorum arkadaşlar.

Konu başlığı düzenlenmiştir.

Takvime ekleme yapılmış. Sabit Konu haline getirilmiş ve Etkinlikler --> Off Road Bölümüne taşınmıştır.
Toyota bölümünde de TAŞINDI link durmaktadır.

İkiyüjyiimi bozuldu ;D ;D

Bütün arızalar kampta olucak ;D

ben taktim susturcuyu kupeliiiii parasini verceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR