997799' Alıntı:öncelikle...
ön defransiyele açı mı verdiniz?
ön şafta herhangi bir işlem yaptınız mı?
viraj çubukları pimli ve araziye girişte sökülebilir olanlardan mı?
bu araç beim olsaydı ve önemli olan tutarları harcamış olsaydım...
snorkel
roof-jack
dalkıran telleri
ön arka tampon ve arka tampona stepneyi alma işlemi
araç beyaz olduğu için çok daha fazla yakışacak bug-shield ve moon visor takardım...
yada ön arka tampon yapmak istemiyorsam (ağırlık farkından dolayı)
snorkel
bug visor
ön tampon içine vinç
tamponlara siyah boya yada dodiklere beyaz boya da olabilir....dodikler iyi boyanırsa ufak tefek rutuşlar kurtarabilir...zaten küçük parçalar olduğundan bantlanıp bantlanıp boyanır..
bi kaç örnek daha koyayım fikir verebilir...
xj-wj de var...sadece aksesuar örneği olsun diye koyuyorum fotoları...
COMODOREE' Alıntı:Araç çok yakışıklı olmuş güle güle kullanın.
Bendede xj var 4.5 inç yükseltip 285/75/16 lastik taktım.ayna mauriti oranlarını 4.1 ile değiştirmek istiyorum fakat yurtdışı fiatları 250 ila 300 usd arasında değişen parçaya 900 ila 1000 tl arasında para istiyorlar.
Halen kararsızım ne yapacağım konusunda.
xj tecrübenizde siz nasıl bi yol izlediniz acaba.
örnek1' Alıntı:Levent bey kollar ayarlı 33'' lastik takabilmek için ön defransiyel ve arka defransiyel ileriye doğru üzatarak şaftın çalışmasına göre ayar yapıldı,ön şaftı mafsallı olarak xj ye çevirdik,gelen kitin harıcinde 4''-8'' arası pitman kolu takılı akabinde sürüşü düzenleme ve yol kabiliyeti acısından track bar 2 cm aşağı düşürüldü
snorkel yolda geliyor
moon visor (ist eyüp usta yapmış beyenmedim)orj bulabilirsem hemen alırım
arb tipi ön tampon sanki banal oldu gibi gözüme pek hoş gelmiyor
eski aracım xj 1500 kg kantarda 1950 kg çıktı araçta extra ağırlık çoktu bu aracımda ağırlık istemiyorum
yapacaklarımıda fazla abartmadan estetiğni bozmadan ve yavaş yavaş düşüneşek yapmak istiyorum,
COMODOREE' Alıntı:Teşekkür ederim cevabınız için.
4.56 takmak istemenizin sebebi top speed i düşürüp tork değerini arttırmakmıdır.?
ön ve arka içinmidir 4.56 değeri yoksa değişirmi. öne ve arkaya kilit öneriniz ne olur.? elektrikli yada havalı.?
gozukara' Alıntı:Aracınız çok güzel iyi günlerde kullanın