Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,835
Bir sorum olacak abiler dodıkler takılırken gördüğüm kadarıyla sadece ön camurlukların arka kısmı kesılıp içeriye doğru bukuluyor arka camurluklara dokunulmuyor.Doğrumudur acaba

Etiketler

örnek1' Alıntı:
way kardeşim sağolasın inegöl için toplu aktivite yaparız

pazar günü 3-4 araç gibi buradan araziye gireçeğiz 2 tanesi daha taze buralarda biraz hoplatalım pazartesi komple alttakımlar sıkılıp kontraları yapılarak kopilyaları takılaçak
ama en kısa zamanda geliriz,yada dilerseniz siz buyrun beraber takılırız bizim araçlarda problem çıkarsa burada mudahale etmemiz çok kolay...
tamamdır özcan ilk çıkacağın için yakın olman lazıım doğru bizde proğram yaptık artık birdahakine nasipse denk gelirim hadi çamurun bol olsun ;D

altunsu53' Alıntı:
Bir sorum olacak abiler dodıkler takılırken gördüğüm kadarıyla sadece ön camurlukların arka kısmı kesılıp içeriye doğru bukuluyor arka camurluklara dokunulmuyor.Doğrumudur acaba

malesef gördüğünüz gibi değil fazla detaya girmeden çok foto çekmedim
işin özü ön çamurluktan üstten 3mm den başlayarak aşağıya doğru 30 mm ye kadar kesiliyor ön tampona gelince takaçağınız lastiğin sürtme durumuna göre kesebilirsiniz(ben fazla kestim ne olsa cıkarıp ataçağım)

arka camurluklar üstten 3mm den başlayarak arka kapıya doğru aşağı 35 mm ye kadar kesiliyor.arka tampon dodik ne kadar isterse o kadar kesiliyor...
sonuç olarak hem ön hem arka camurluklar ve tamponlar kesilecek zaten maksat o arayı genişletip büyük ebat lastik takmak değilmi

adaeada' Alıntı:
tamamdır özcan ilk çıkacağın için yakın olman lazıım doğru bizde proğram yaptık artık birdahakine nasipse denk gelirim hadi çamurun bol olsun ;D

anlayışın için teşekkürler, arkadaşlara selamlar sizlerinde çamuru bol olsun ;)

örnek1' Alıntı:
malesef gördüğünüz gibi değil fazla detaya girmeden çok foto çekmedim
işin özü ön çamurluktan üstten 3mm den başlayarak aşağıya doğru 30 mm ye kadar kesiliyor ön tampona gelince takaçağınız lastiğin sürtme durumuna göre kesebilirsiniz(ben fazla kestim ne olsa cıkarıp ataçağım)

arka camurluklar üstten 3mm den başlayarak arka kapıya doğru aşağı 35 mm ye kadar kesiliyor.arka tampon dodik ne kadar isterse o kadar kesiliyor...
sonuç olarak hem ön hem arka camurluklar ve tamponlar kesilecek zaten maksat o arayı genişletip büyük ebat lastik takmak değilmi
çok saolun bende aracımı hazırlamayi düşünüyorum arastırma aşamasindayim.Aracı nasipse yaza ist getirip orda off road dönüştürmeyi planlıyorum bi aksılık olmasa verdiğiniz bilgiler için tşk pazartesi fotolari beklıyoruz :smiley:

yastek' Alıntı:
ikincisi daha kolay oluyor sanırım.Ama yenisininde çamurlu hallerini görmek isterim.Güle güle binin.

evet 2.sinde fazla zorlanmadık pazar sabah saat 10:00 arazideyizzzzz ,yaşasın çamurr,
kirlenmek güzeldir, hele bu aracı kirletmek bana büyük bir zevk verecek.

pazar sabahı saat 10:00 buluşuyoruz,ufak çaplı pazar gezisi ve 2 araç için test sürüşü

CIMG0408.jpg

CIMG0407.jpg

CIMG0406.jpg

CIMG0409.jpg

CIMG0405.jpg

beyaz çokta güzel olmuş nazar değmesin. daha çok çamurlu hallerinide görürüz inşallah ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR