tamamdır özcan ilk çıkacağın için yakın olman lazıım doğru bizde proğram yaptık artık birdahakine nasipse denk gelirim hadi çamurun bol olsun ;Dörnek1' Alıntı:way kardeşim sağolasın inegöl için toplu aktivite yaparız
pazar günü 3-4 araç gibi buradan araziye gireçeğiz 2 tanesi daha taze buralarda biraz hoplatalım pazartesi komple alttakımlar sıkılıp kontraları yapılarak kopilyaları takılaçak
ama en kısa zamanda geliriz,yada dilerseniz siz buyrun beraber takılırız bizim araçlarda problem çıkarsa burada mudahale etmemiz çok kolay...
altunsu53' Alıntı:arac cok guzel olmuş maşalllah ve dahada guzel olacagının sınyallerını verıyor pazartesi gunu çamurlu fotoraflari beklıyoruz
altunsu53' Alıntı:Bir sorum olacak abiler dodıkler takılırken gördüğüm kadarıyla sadece ön camurlukların arka kısmı kesılıp içeriye doğru bukuluyor arka camurluklara dokunulmuyor.Doğrumudur acaba
Ferhat bey teşekkür ederimFFGÜL' Alıntı:başarılı hızlı çalışma olmuş güle güle kullanın
adaeada' Alıntı:tamamdır özcan ilk çıkacağın için yakın olman lazıım doğru bizde proğram yaptık artık birdahakine nasipse denk gelirim hadi çamurun bol olsun ;D
çok saolun bende aracımı hazırlamayi düşünüyorum arastırma aşamasindayim.Aracı nasipse yaza ist getirip orda off road dönüştürmeyi planlıyorum bi aksılık olmasa verdiğiniz bilgiler için tşk pazartesi fotolari beklıyoruzörnek1' Alıntı:malesef gördüğünüz gibi değil fazla detaya girmeden çok foto çekmedim
işin özü ön çamurluktan üstten 3mm den başlayarak aşağıya doğru 30 mm ye kadar kesiliyor ön tampona gelince takaçağınız lastiğin sürtme durumuna göre kesebilirsiniz(ben fazla kestim ne olsa cıkarıp ataçağım)
arka camurluklar üstten 3mm den başlayarak arka kapıya doğru aşağı 35 mm ye kadar kesiliyor.arka tampon dodik ne kadar isterse o kadar kesiliyor...
sonuç olarak hem ön hem arka camurluklar ve tamponlar kesilecek zaten maksat o arayı genişletip büyük ebat lastik takmak değilmi
aslanaybars' Alıntı:cok hoş tebrikler...
takip edelim
yastek' Alıntı:ikincisi daha kolay oluyor sanırım.Ama yenisininde çamurlu hallerini görmek isterim.Güle güle binin.