Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,843

Etiketler
Oooo araç bitmişte araziye bile girmiş :smiley:
Tebrik ederim, kazasız belasız binmeniz dileğiyle...

Size bir sorum olacak.
XJ ve ZJ arasında özellikle arazide, ilk olarak hissettiğiniz farkllılıkları sıralayabilir misiniz?
İki aracınızda off road donanımlı, kısa bir karşılaştırma yapabilir misiniz?

CIMG0415.jpg

CIMG0416.jpg

CIMG0414.jpg

CIMG0417.jpg

CIMG0419.jpg

CIMG0418.jpg

CIMG0420.jpg

CIMG0421.jpg

CIMG0422.jpg

ict3055' Alıntı:
Oooo araç bitmişte araziye bile girmiş :smiley:
Tebrik ederim, kazasız belasız binmeniz dileğiyle...

Size bir sorum olacak.
XJ ve ZJ arasında özellikle arazide, ilk olarak hissettiğiniz farkllılıkları sıralayabilir misiniz?
İki aracınızda off road donanımlı, kısa bir karşılaştırma yapabilir misiniz?

Çağrı bey öncelikle teşekkür ederim...

evet 2 yıl arazide xj kullandım her türlü koşullarda en üst performansını gösterdi sizlere şunu söyleyebilirim önde vinç var berkide vinçi 100 kere çalıştırmışımdır ama kendimi kurtarmak için değil ,başkalarını kurtarmak için bilemiyorum xj kasa vazgeçebileçek bir kasa değil benim için en önemli olanı 2 çeker olması araziye girdiğimde zorlanmadığım veya gerek duymadığım yerde kullanmıyorum gazlamasını seviyorum
lastik kanala oturdumu ver çoşkuyu yan yan...

xj ye ön arka %100 kilit,kısa oran ayna mahruti(4.10),komple headers aracın güçü ve takatı yerindeydi zj ile ön takımlar aynı xj nin arkası makaslı süspansiyonu biraz serttir.zj nin arkalar helezon gerçi takmış olduğumuz kitin helezonlarıda sert ya her neyse,
nitekim zj v8 güç demek arkada balatalı kilit var pazar günü keyifli vakitler geçirdik xj yi aratmadı diyebilirim

Teşekkür ederim samimi değerlendirmeniz için.
Ancak ben yorumuzdan şöyle bir şey çıkardım.
Evet XJ'yi aratmamış ama, XJ'yide unutturamamış sanki :D

ict3055' Alıntı:
Teşekkür ederim samimi değerlendirmeniz için.
Ancak ben yorumuzdan şöyle bir şey çıkardım.
Evet XJ'yi aratmamış ama, XJ'yide unutturamamış sanki :D

evet unutamam;---- donanımlı xj birde 33'' silverstone mt-117 lastik anlatılmaz YAŞANIR

çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık...
tamponlar siyahaya yada dodikler beyaza boyanabilir, bütünlük açısından...
özellikle tırmanışlarda o güç gerçekten farkettiriyor kendini, bazen se fazla gelebiliyor...iyi dizgileyebilmek iyi alışabilmek lazım...

997799' Alıntı:
çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık...
tamponlar siyahaya yada dodikler beyaza boyanabilir, bütünlük açısından...
özellikle tırmanışlarda o güç gerçekten farkettiriyor kendini, bazen se fazla gelebiliyor...iyi dizgileyebilmek iyi alışabilmek lazım...
teşekkürler , aynı fikirdeyim araziye girmeyecek olsam ilk yapaçağım dodikleri beyaza boyamak olaçaktır,fakat derin dal çiziklerinden ve haftada 3 sefer basınçlı su ile yıkamada çamuru çıkarmak için tabancayı dodiklere yaklaştırdığımızda boyanın kalkaçağından eminim bu yüzden dodik boyamaktan vaz geçtim.

Dodiklerin siyah ile bütünlük kazanması içinde yan marşbiyel ve ön tamponu siyah yapmayı düşünüyorum,fakat vinçli ön tampon modelinde takıldım kaldım...her türlü fikre açığım,saygılar.

örnek1' Alıntı:
teşekkürler , aynı fikirdeyim araziye girmeyecek olsam ilk yapaçağım dodikleri beyaza boyamak olaçaktır,fakat derin dal çiziklerinden ve haftada 3 sefer basınçlı su ile yıkamada çamuru çıkarmak için tabancayı dodiklere yaklaştırdığımızda boyanın kalkaçağından eminim bu yüzden dodik boyamaktan vaz geçtim.

Dodiklerin siyah ile bütünlük kazanması içinde yan marşbiyel ve ön tamponu siyah yapmayı düşünüyorum,fakat vinçli ön tampon modelinde takıldım kaldım...her türlü fikre açığım,saygılar.

ön demir tamponu orada yapma yapabilcek durumdasınız anladığım kadarıyla...bu yöntemi izleyecek olursanız, normal saçtan 4mm gibi kullanmakatan ziyade hardox saçtan 2mm gibi yapın ki ön ağırlık az olsun...
beğendiğim model fotoları...

98_Grand_5.9_White_005.jpg

aeka ampon.jpg

arka tampoj.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR