ayhanayhan' Alıntı:beyaz çokta güzel olmuş nazar değmesin. daha çok çamurlu hallerinide görürüz inşallah
teşekkürler
ayhanayhan' Alıntı:beyaz çokta güzel olmuş nazar değmesin. daha çok çamurlu hallerinide görürüz inşallah
ict3055' Alıntı:Oooo araç bitmişte araziye bile girmiş
Tebrik ederim, kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
Size bir sorum olacak.
XJ ve ZJ arasında özellikle arazide, ilk olarak hissettiğiniz farkllılıkları sıralayabilir misiniz?
İki aracınızda off road donanımlı, kısa bir karşılaştırma yapabilir misiniz?
ict3055' Alıntı:Teşekkür ederim samimi değerlendirmeniz için.
Ancak ben yorumuzdan şöyle bir şey çıkardım.
Evet XJ'yi aratmamış ama, XJ'yide unutturamamış sanki
teşekkürler , aynı fikirdeyim araziye girmeyecek olsam ilk yapaçağım dodikleri beyaza boyamak olaçaktır,fakat derin dal çiziklerinden ve haftada 3 sefer basınçlı su ile yıkamada çamuru çıkarmak için tabancayı dodiklere yaklaştırdığımızda boyanın kalkaçağından eminim bu yüzden dodik boyamaktan vaz geçtim.997799' Alıntı:çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık...
tamponlar siyahaya yada dodikler beyaza boyanabilir, bütünlük açısından...
özellikle tırmanışlarda o güç gerçekten farkettiriyor kendini, bazen se fazla gelebiliyor...iyi dizgileyebilmek iyi alışabilmek lazım...
örnek1' Alıntı:teşekkürler , aynı fikirdeyim araziye girmeyecek olsam ilk yapaçağım dodikleri beyaza boyamak olaçaktır,fakat derin dal çiziklerinden ve haftada 3 sefer basınçlı su ile yıkamada çamuru çıkarmak için tabancayı dodiklere yaklaştırdığımızda boyanın kalkaçağından eminim bu yüzden dodik boyamaktan vaz geçtim.
Dodiklerin siyah ile bütünlük kazanması içinde yan marşbiyel ve ön tamponu siyah yapmayı düşünüyorum,fakat vinçli ön tampon modelinde takıldım kaldım...her türlü fikre açığım,saygılar.