hagurel' Alıntı:tekrarını bile kaçırmam benimkide rahatsızlık sınıfına giriyor galiba ;D
jeep' Alıntı:Titiz ve bilinçli bir çalışma olsun tebrik ediyorum sizi. Okurken hiç birşey rahatsız etmedi.
brothers' Alıntı:özcan bey güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık
ceruto' Alıntı:Selamlar Özcan Bey
Öncelikle sizi tebrik ederim. Cok güzel bir arac oldu kazasiz belasiz camurlu sürüsler diliyorum.Eee tabii bir Bursali olarak banada sizlerle gurur duymak kaliyor aslinda defender hastaligim var ama sizin aractan sonra bende düsünmeye basladim. Belki birgun Bursada bulusuruz bu arada ben Almanyadayim ama birgun mutlaka bir arac toplamak istiyorum. Tabii Bursada sizin gibi bu ise gönül vermis tecrübeli abilerin de yardimina önerilerine ihtiyacimiz olacaktir mutlaka evet sizi tebrik ediyorum yeni aracinizla hayirli sürüsler diliyorum selam ve saygilarimla.
Ceyhun
ayhanayhan' Alıntı:dün akşam güzelyalıdan geçtiniz sizden önce motorun horultusu geliyordu zaten bir ara benim frontera mın yanından geçtiniz balkondan öleee baka kaldım benim aracım neden küçük kaldı diye bir yandan da oğlum baba bizim arabanında eksozlarını değiştirelim demeye başladı iş çıktı bize
darktreys' Alıntı:abi çok güzel fakat şu sislerin arkası bizim 72 model ford 3000 traktörlerdeki ön farlara benzemiş keşke siyah olsaydı ;D
birde sorum olacak tek akümü var kaç amper elektrik sistemi hakkında bilgi verirmisin
997799' Alıntı:vaaayyyy ne güzel iş çıkarmışsın yine....maşşallah allah nazalardan korusun.....