Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,839

Etiketler
hagurel' Alıntı:
Yahu arkadaşlar millet kendine zor bakar oldu ne arslan beslemesi
Aslanın insanı yediğine şahit oldum ben beslemem onu kendinize dikkat edin
Pejaro3500' Alıntı:
Özcan Arslan'ın yeminde biraz kısma yapsak olmaz mı ???

aslanın yemi kısılırmı ,,,bak resimlere altına bile saman döşedim bol bol yesin diye :D :D :D

fuarda standı ziyaret ettim ilgi ve alaka çok güzeldi ayrıca araçların yapılı şekli çok dikkat çekiçi ve hoştu . yanlız sticerler den almayı unuttum bunuda not düşeyim:smiley:

ayhanayhan' Alıntı:
fuarda standı ziyaret ettim ilgi ve alaka çok güzeldi ayrıca araçların yapılı şekli çok dikkat çekiçi ve hoştu . yanlız sticerler den almayı unuttum bunuda not düşeyim:smiley:

not alınmıştır,ayırdım Ayhan benden alabilirsin....

ACatlıkan' Alıntı:
Gerçektende baya iyi bi fiyatı var... :D
yapılan masraflar belli herşey yeni ve kaliteli,tek tek dökümanları tutulmuştur,orj mopar motor kulaklarından,fan termiğine kadar hepsi yenilenmiştir,modelinde yükseltmesiyle,ön-arka havalı kilidi ve 4x2 özelliği ile türkiyede parmakla gösterilecek araçtır,2 aylık bir calışma sonucu araç bu hale gelmiştir ekim ayına kadar değerini bilene satılacaktır.Satılmazsa yayından kaldırılacaktır,Kasımda yağışlar başlar sezon açılır ozaman aracın vay haline :D :D :D

Pejaro3500' Alıntı:
Ôzcan boş ver satma xj de bitince ormanı ağlatırız bu kadar emek harcadın keyfini sûr

haklısın keyif nedemek araba jeep olduğuna pişman olacak...
arabayı bu halde isteyen var oradan esinlendim hazır arabanın gerekli parçaları yeni değişmişken ha kendine toplamışsın ha bana diyor
52,000 veriyor ,bende emek harcadım kafa yordum o fiyata vermek istemedim,değerini bilene verilecektir Kasım ayına kadar satılıktır

bu arada izcide sesini duydum homurduyor resmen bende sesine hastayım bunun allah kaza bela vermesin güzel oldu aracınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR