Pejaro3500
Kamp II
Özcan Arslan'ın yeminde biraz kısma yapsak olmaz mı ???
hagurel' Alıntı:Yahu arkadaşlar millet kendine zor bakar oldu ne arslan beslemesi
Aslanın insanı yediğine şahit oldum ben beslemem onu kendinize dikkat edin
Pejaro3500' Alıntı:Özcan Arslan'ın yeminde biraz kısma yapsak olmaz mı ???
ayhanayhan' Alıntı:fuarda standı ziyaret ettim ilgi ve alaka çok güzeldi ayrıca araçların yapılı şekli çok dikkat çekiçi ve hoştu . yanlız sticerler den almayı unuttum bunuda not düşeyim
Gerçektende baya iyi bi fiyatı var...darktreys' Alıntı:abi arabayı internette gördüm satılıkmış galiba inş o fiyata satılır ama bilemiyorum ;D
yapılan masraflar belli herşey yeni ve kaliteli,tek tek dökümanları tutulmuştur,orj mopar motor kulaklarından,fan termiğine kadar hepsi yenilenmiştir,modelinde yükseltmesiyle,ön-arka havalı kilidi ve 4x2 özelliği ile türkiyede parmakla gösterilecek araçtır,2 aylık bir calışma sonucu araç bu hale gelmiştir ekim ayına kadar değerini bilene satılacaktır.Satılmazsa yayından kaldırılacaktır,Kasımda yağışlar başlar sezon açılır ozaman aracın vay halineACatlıkan' Alıntı:Gerçektende baya iyi bi fiyatı var...
Pejaro3500' Alıntı:Ôzcan boş ver satma xj de bitince ormanı ağlatırız bu kadar emek harcadın keyfini sûr
Assasin' Alıntı:Endamı yeter..
hagurel' Alıntı:bu arada izcide sesini duydum homurduyor resmen bende sesine hastayım bunun allah kaza bela vermesin güzel oldu aracınız