Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,839
Fotoraf-0063-1.jpg

Fotoraf-00612.jpg

Fotoraf-0065-2.jpg

Fotoraf-0062-2.jpg

Fotoraf-0064-3.jpg

Fotoraf-0066-1.jpg

Etiketler

TK2287' Alıntı:
Sizin ve tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. Nazar değmesin 10 numara olmuş. Dodiklere ve snorkele bayıldım benim de ihityacım var. Nereden aldığınız ve fiyatı konusunda yardımcı olurmusunuz. Saygılarımla.

Tümay Korkut

snorkel satışını sitemizden önder bey yapıyor. gayet uyugun fiyata
aşağıdaki linkten ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68914.new;topicseen#new

snorkel satışını sitemizden önder bey yapıyor. gayet uyugun fiyata
aşağıdaki linkten ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68914.new;topicseen#new

Bilgi için çok teşekkür ederim. Önder Bey ile tanıştım ve görüştüm, ancak elinde malesef ki snorkel bulunmamakta. Ayrıca Dodik ihtiyacım da var. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi gelirse çok mutlu olurum. teşekkürler.

Fotoraf-0074-1.jpg

Fotoraf-0075-1.jpg

piyasada dolaşan tüm 4x4 grand cherokeler
np 242 arazi şanzumanı ile 2H-4part time-4full time-N-4L
np 231 arazi şanzumanı ile 2H-4H-N-4L
özelliğine kavuşabiliyor

özcan abi hazır elın yağlanmiş benimkinide sökup gondereyım sanada bir sevaba gir belkım km 1250 tl yakmaktan kurtarırsın beni :smiley:

olur neden olmasın,gönder arabayı yanında np 242 veya np 231 arazi şanzumanı yapayım seninkinide 2 çeker...

özcan kardeşim yapmışsın yine yapacagını harikasın abicim süper iş çıkarmışsın...tebrik ediyorum seni videoyuda izledim izlemez olaydım kahroldum abim ben niye yokum abi orda süper adrenalin manyak bir spor eglence ne bileyim ya kelme eksik kalıyor hislerimi tarife seni yeniden kutluyorum tebrikler beyaz panter son gördügümden bu yana çok daha güzel olmuş güle güle kullan kardeşim eses den bir istegin olursa aynen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR