Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,835

Etiketler
eski aracımdan kalan 15x8 mickey thompson jant ile silverstone mt 117 33,10.5,15 lastikleride taktık

ufak bir test aşaması okeyi verdik...

Fotoraf-0052.jpg

Fotoraf-0051.jpg

Fotoraf-0050.jpg

ict3055' Alıntı:
Abi ne çabuk yaptın aracı ya :D
Silverstone'lerin ebatları kaç???

şipşak abim bir haftalık emek var araç ile uğraşmaktan buraya vakit ayıramadım en azından toplanırken birkaç fotosunu çekmiştim sizlerin beyenisine sunuyorum

yeni jantlarımızda geldi onlarıda bi takalım deneyelim dedik

mickey thompson 15x10 inç lastik olarakta gene elimde bulunan 33x12.5x15 mastercraft mt taktık ve yazlık olarak kenara ayırdık

Fotoraf-0049.jpg

Fotoraf-0048.jpg

Fotoraf-0058.jpg

Fotoraf-0057.jpg

Fotoraf-0060.jpg

aracın son hali bu görünümdedir pazar günü araziye girip test edeceğiz ,devamı derseniz yolda geliyor snorkel...

mdr' Alıntı:
Bencede çok güzel olmuş..

hele şnorkel de takılınca.....Dadından yenmez.. :D :D

evet İsmail bey snorkel geliyor yolda arkasından

şık bir tavan sepeti
arb tipi ön tampon
t-max vinç
arb ön arka havalı kilit
gerekirse ayna mahruti onuda pazar günü testten sonra düşünmek istiyorum

patrol116' Alıntı:
özcan pazar günü buyrun gelin hep beraber çıkalım dağa
bu mesajı ben yazdım özcan mehmet amca açmış kendi nikini bende bakmadım onun nikten göndermişim pazar günü toplanalım misafir edelim sizi

adaeada' Alıntı:
bu mesajı ben yazdım özcan mehmet amca açmış kendi nikini bende bakmadım onun nikten göndermişim pazar günü toplanalım misafir edelim sizi

way kardeşim sağolasın inegöl için toplu aktivite yaparız

pazar günü 3-4 araç gibi buradan araziye gireçeğiz 2 tanesi daha taze buralarda biraz hoplatalım pazartesi komple alttakımlar sıkılıp kontraları yapılarak kopilyaları takılaçak
ama en kısa zamanda geliriz,yada dilerseniz siz buyrun beraber takılırız bizim araçlarda problem çıkarsa burada mudahale etmemiz çok kolay...

arac cok guzel olmuş maşalllah ve dahada guzel olacagının sınyallerını verıyor pazartesi gunu çamurlu fotoraflari beklıyoruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR