Bugün Neden Mutsuzuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,080
Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz

2 haftadır planladığım tatil programı için,izin aldım,işlerimi ayarladım,bavulum herşeyim hazır ama rahatsızlandım
yani tatil programı iptal...
:(

Etiketler

ferdane gül' Alıntı:
hastalık gelmeden sağlıgın kıymetini bilmek gibi mi olacak?ne yapacagız?

hasta olduğunda da sağlığına kavuşacağın anın sabırszlığı ile mutsuzluğu bertaraf etmek ? Geçmiş olsun, acil şifalar.

koca bir tatil günü evde bomboş geçirdiğim için ve yarın işe gideceğim için mutsuzum:((

o da iyi bir dinleme şekli .yeniyimde öyle muhabbet olsun diye yazmıştım herkes birbini tanıyo sanırım burda

lawinya' Alıntı:
koca bir tatil günü evde bomboş geçirdiğim için ve yarın işe gideceğim için mutsuzum:((
ne kadar güzel insanın sıkılacak boş vakti olması , sonrasında da gidecek bi işi :smiley: ben de hiçbir işim olmadan sıkılmak istiyorumm :smiley:) üzmeyin kendinizi :smiley:

çalışırken bizde istiyoruzboş kalmayı ama bir gün bile yetiyo sıkılmaya

Bugün de doğadan uzak olduğum için keyifsiz sayılırım. Neyseki yarın haftasonu.

Bir çok insanın iş yokluğundan sebep bunalıma girdiğini gözlemlerken sizin bu mutsuzluk sebebiniz pekte adil olmadı gibi :smiley: ama tabi buna da anca kötünün iyisi denebilir. Mutsuzum bugün gene, çocuklardan başka bisiklet kullanan göremedim, gene herkez otomobilini tercih etmiş. Yaşasın fosil yakıt dercesine :smiley:

tek başına bunu okuyunca öyle de anlaşılabilir ama ben uzun süredir rahatsıım,bu arada işler birikmiş onları bitiriyorum agrılarla
ay bergen gibi oldu,gene de şükür.hayatı ,insanları ve dogayı seviyorum.
ilginiz için teşekkürler
putnik' Alıntı:
Bir çok insanın iş yokluğundan sebep bunalıma girdiğini gözlemlerken sizin bu mutsuzluk sebebiniz pekte adil olmadı gibi :smiley: ama tabi buna da anca kötünün iyisi denebilir. Mutsuzum bugün gene, çocuklardan başka bisiklet kullanan göremedim, gene herkez otomobilini tercih etmiş. Yaşasın fosil yakıt dercesine :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR