Bugün Neden Mutsuzuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,085
Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz

mutsuzmuyum evet sanırım mutsuzum çünkü yüzüm az gülüyor, her insan kendi mutsuzlugunu kendi yaratır diyorlar bilmem belkide ögledir :smiley:
belkide ruhum bedenime dar geliyor, hani gidesiniz gelir ,kimsenin olmadıgı yere ayaklarınız sizi nereye götürürse, arkanıza bakmadan hiç bir sorunu yanınızda götürmeden, hatırlamak istemediginiz acılardan kaçmak istersiniz işte tam o günleri yaşıyorum

sanırım bu siteyide o yüzden çok sevdim alıp başımı gitmek istedigim acaba nereye gitsem diye düşündügüm anlarda güzel bir rehber bulduguma inanıyorum

bugün birçok başlık gezdim güzel gezi resimlerine şahit oldum biran için kendimi doganın içinde hissettim işden çıkıp o kalabalık gürültü insan kalabagına ilk defa aldırış etmedim görsel hafızamda canlandırdım gördügüm gezi resimlerini

hatta iş yerinde minik bir kaçamak yapıp kemerburgaz/göktürk e gittim ormanlık alanda yagmur başladı yagmurun topraga kavuşmasıyla mis kokular yükseldi agaçların renk cümbüşü edasındaki muhteşem görüntüsü beynimi dinlendirdi

kısaca gitmek lazım buralardan kimsenin olmadıgı, kimsenin sizi tanımadığı , tek yönlü bir gidiş lazım

*özgür olmak istiyorsan köklerinden kurtulmalısın *

Etiketler

kısaca gitmek lazım buralardan kimsenin olmadıgı, kimsenin sizi tanımadığı , tek yönlü bir gidiş lazım

*özgür olmak istiyorsan köklerinden kurtulmalısın *
[/quote]

ben denedim.:smiley: bir süre için iyi geliyor. ama mutsuzluğu da yanında götürünce bir süre sonra gidilen yerin de pek önemi kalmayabiliyor.

içimizde kendi yarattığımız boşluk bazen o kadar derin olabiliyorki, dışardan birşeylerin bizi kurtarmasını beklemektense bir şeyler yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum . insanın hoşuna giden bir uğraşı edinmesi ya da hobilerini devam ettirmesi sorunları çözmese bile başa çıkabilme gücümüzü yerine getirebilir.

uzun zamandır ben de çok sıkılıyorum ama gezemesem de kitaplarla uzaklaşıyorum buralardan :smiley:

terrano haklısın gittigin yere götürmemelisin kaçmaya çalıştıklarını :smiley:
dogayı gerçekten seviyorum bana huzur veriyor çok maceracı bir ruhum olmasına rahmen bugüne kadar hep kendimi frenlemek zorunda kaldım :smiley:
sizinde belirttiginiz gibi içimizdeki boşlugun derinligini belirlemek kişinin kendi elinde açıkcası bugüne kadar hep başkaları için koşturdugumu fark ettim artık kafamda şimşekler çaktı ve birazda kendim için yaşamaya karar verdim :smiley: ( bu fikri edinmeme elif şafak- aşk aldı kitabı yardım etti )
ögle kısılıp kalıyoruzki dört duvarda nefes almak lazım, ruhumuzu dinlendirmek huzuru bulmak lazım

kitap konusuna gelince elimde sürükleyici bir kitap olursa hiçbirşey aklıma getirmiyorum geç saatlere kadar elimden bırakmadıgım zamanları bilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR