putnik' Alıntı:En kısa zamanda sağlığınızı da yanınıza alıp işlere karşı mücadele etmeniz temennisiyle.
nautilus' Alıntı:Ferdane çok geçmiş olsun, aktivitelerin de senin sağlığını olumsuz etkiliyor.ağırlık taşıman da doğru değil...dalışa devam edebilecek misin?
seyyah-34' Alıntı:Bir yıldır kimseler uğramamış buralara demekki herkes mutlu veya mutluluğu bulmuşlar. aman ne güzel..
Eftalya Esra ve fatoş hanıma canı gönülden katılıyorum daha ilerideki sayfalarda ne demeşiler kalk ve koşş . vallahi çocukları evlendirince eşimle evde kaldık başbaşa o bana bakıyor ben ona o bana her baktığında beni gezenbilirde buluyor. ve bir gün dedim kalk nereye dedi sen kalk ve hazırlan kısa gezilerden tecrüben var şimdi ise uzun bir yolculuk için hazırlık yap dedim. bu arada bende yeni aldığımız transporteri hemen bir kaç gün içinde karavana dönüştürdüm ve bir hafta gibi kısa sürede kendimizi atıverdik doğanın kollarına. biliyormusunuz 60. gün oldu hala yollardayız marmara,ege,akdeniz den sonra şuan afyondayız 5 bin km yol katettik,15 bin civarında resim çektik çok mutluyduk. oysa şimdi artık dönüşe geçtik bazı yapmam gereken işler sebebi ile bundan da daha uzun gezilere çıkmak arzusu ile mecburen dönüyoruz istanbula. evet işte bu sebeble mutsuzum şu günlerde,mutsuzum çünkü doğal yaşamdan yine sanal yaşama yani eve dönüyorum.
geçmiş olsun. sorunların geride kalmasına sevindim. başkaları için iyi dilekler dilemeniz de çok duyarlı bir davranış.pendant' Alıntı:Kimse mutsuz olmasın istiyorum..21 yaşındayım, ciddi bir hastalık geçirdim,1sene mi kolumda sürekli kelebekle evde ve hastanede geçirdim şimdi oldukça sağlıklıyım. Yaşıma rağmen çok ağır şeyler çıkardı karşıma hayat. Belki de ben gidip buldum diyorum,hayata laf atmayada kıyamıyorum,herşeye rağmen okadar güzel ki. Acı topluyorum ben dedim ve devam ettim,şimdi acımıyor canım artık. Kendime bakıyorum,sizin olan tek şey aslında sadece kendiniz ve yaşadıklarınız. oyüzden sıkısıkı sarılıyorum acıma da mutluluğuma da. Antidepresanlar,insanı şapşal ediyor, bedenime neden bunu yapayım,kendimden neden kaçayım.
Hiç geçmeyen bir acı varmı ? bunu merak ediyorum. umarım siz böyle birşey yaşamamızsınızdır.Her acı yaşanırken hiç geçmeyecek gibi geliyor,hiç iyileşemeyecek,hiç mutlu olamayacakmışsın gibi.. kimse mutsuz olmasın, ozaman güzellikler size kızıyor,küsüyor ...
teşekkür ederim. konunun başındaki yazılarınızı okudum umarım sizin için de herşey yolundadır.terrano' Alıntı:geçmiş olsun. sorunların geride kalmasına sevindim. başkaları için iyi dilekler dilemeniz de çok duyarlı bir davranış.
pendant' Alıntı:teşekkür ederim. konunun başındaki yazılarınızı okudum umarım sizin için de herşey yolundadır.