Bugün Neden Mutsuzuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,084
Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz

Daha lise yıllarımdan bildiğim bir yazıyı paylaşmak istiyorum;

"Eğer mutluluğu tanımıyorsan o da sana merheba demez. Hayatın yollarında bin kez karşılaşsan bile ne sen onu tanırsın ne de o sana selam verir. Mutluluğu tanıyacaksın, kimbilir,belki evin bahçesinde büyüyen çam ağacıdır. Mutluluk; belkide sokağın köşesinde boy atan akasyadır bahçende çam yoksa, sokakta akasya salınmıyorsa o zamanda pencereden görünen avuç içi kadar denizdir. Pencereden deniz görünmüyorsa sokağa bak sokakta oynayan bir çocuk yok mu? Varsa adı mutluluktur ya yoksa?...Belkide bir kedidir soğuk kış gününde camdan bakan...."

Etiketler

Burda anlatılacak kadar kısa bir şey değil abla... Sadece dedim ya benim için değerli birinin bana haketmediğim bir şekilde davranması karşısında,ağır kelimeler kullanmak zorunda kaldım. Bir an aklımdan kötü şeyler geçti. Şimdi rahatladım şükür...

gezenbilirciler için bugünün şarkısı bu olsun..

HAYAT BAYRAM OLSA...

Şu dünyadaki en mutlu kişi; mutluluk verendir
Şu dünyadaki sevilen kişi; sevmeyi bilendir
Şu dünyadaki en güçlü kişi; güçlükten gelendir
Şu dünyadaki en bilgin kişi; kendini bilendir

Bütün dünua buna inansa, bir inansa
Hayat bayram olsa
İnsanlar el ele tutuşsa birlikte olsa
Uzansak sonsuza

Şu dünyadaki en olgun kişi; acıya gülendir
Şu dünyadaki en soylu kişi; insafa gelendir
Şu dünyadaki en zengin kişi; gönül fethedendir
Şu dünyadaki en üstün kişi; insanı sevendir

ŞENAY - 1972

Okumak yetmez birde dinleyelim değil mi :D

Şenay - hayat bayram olsa ( orjinal plak kayıt )

Bu arada ben bugün yürüdüm.. hemde sokakta :D

Esra, canım, harikasın. Ben de tez vakitte akşam yürüyüşlerine başlayacağım inşallah...

mutlu muyum, değilim. mutsuz muyum o da değil... sadece biraz karışığım galiba ama neden, onu da bilemiyorum işte :smiley: bi garibim şu an

fatoş hanım dün o kadar çok moral verdiniz bize ,sıkılmanıza üzüldüm şimdi. dün doğa ,bahar dediniz bu sözler üzerine gidip bir sürü gül budadım. yarında o dalları bahçeye ekeceğim. açtığı zamanda resimlerini buraya koyacağım. siz vesile olduğunuzdan hepsine fatoş hanımın gülleri adını veriyorum.:smiley:

Cem bey, sayın doktorum ağlatacaksınız beni şimdi :smiley:... teşekkür ediyorum. sabaha kötü başlamıştım, sonra da toparlayamadım. yarın yeni bir gün, inşallah güzel olacak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR