Bugün Neden Mutsuzuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,092
Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz

Kendiniz için yeni şeyler yapmayı deneyin Cem bey.. Sizin kadar hayat tecrübem olmasada,yeni birşeyler keşfetmenin hazzı yada birşeyler başarmanın vermiş olduğu keyif insan için yeniden birşeylerin başlangıcı gibi oluyor...Saygılar..

Etiketler

:smiley: uyuşturan şeyler almıyorum. okumam ve araba kullanmam gerekiyor.hafif bi antidepresan benimki. faydalı olsun olmasın en azından kendim için bişi yaptığımı hissettiriyor.. ondan alıyorum aslında.yoksa dediğiniz gibi sorun kafanın içindekiler :smiley: ama kafanın içindeki düşünce yolları da fizyolojik temellere dayalı. bu tip durumlarda ilaç kullanma fikrine ömrüm boyunca karşı çıkmama rağmen artık faydalı olabileceğini de düşünüyorum.
doğa çocukluğumdan beri hep sevdiğim ve uzak olmadığım şeydir. ama dediğiniz gibi gruplarla katılmak daha iyi bir fikir

Cem bey, artık bizler varız, özetle; mutlu olmanız için çok sebep var demektir bence ;) :smiley:.

Ben geçen sene ilk rahatsızlandığımda ve iki ayrı doktorun "durumunuz kötü, fizik tedaviden olumlu sonuç çıkmazsa amelyat olmanız gerekecek" dediklerinde resmen yıkılmıştım ama daha sonra hastanede tekerlekli sandalyedeki hastaları görünce halime şükrettim. Beterin beteri var.

Herşeye rağmen hayat güzel, mutluluğu da mutsuzluğu da biz kendimiz yaratıyoruz.

(Bizden de iyi psikolog olur galiba ;D ;D )

öneriler çok güzel, doğa ve hayvan sevgisi gerçekten rahatlatıcı bizler için, ama ilaç da kullanılabilir, psikiyatriyi de yok sayamayız tamamen, gerekiyorsa ilaç kullanılmalı, niye ilaç kullanıyorsun diye eleştirenlerin baskısını yaşamak da iyi değil."hipokrat yeminine sadık" bir doktorun verdiği ilacı kullanmamak bence daha tehlikeli, sonra bi sürü insan cinnet geçiriyor.

teşekkür ederim. :smiley: size de çok geçmiş olsun.ameliyat olma fikri hoş birşey olmasa da artık herşey çok ilerledi ve bel fıtığı ameliyatları da eskisi kadar korkutucu bir ameliyat türü değil artık.sorunsuz halledilebiliyor.çok da fazla yatmayı gerektirmiyor.ama umarım bunlara da gerek kalmaz.

Benim 3 adet bel fıtığım var, 2' si orta derecede 1' i ilerlemiş durumda ama fizik tedavi iyi geldi. Bir de şu soğuk havalar olmasa daha çabuk toparlanacağım ama neyse ki az kaldı bahar' a :smiley:.

Bir kaç sene önce ben de antidepresanlar kullanmıştım, tabi ki onların da faydasını inkar edemem ama bunların yanında terapi de şart gibi geliyor bana. Ben terapi sayesinde hayata başka açıdan bakmayı öğrendim, daha doğrusu etrafımdaki duvarları daha kolay aşmayı öğrendim. Bu aralar iş stresi nedeniyle gene biraz gel gitler yaşıyorum ama şimdi de sizleri psikolg' um olarak kullanıyorum. Hakkınızı helal edin :smiley:

katılıyorum. sorunları çözmek için bütün yolları birden denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.hepinize duyarlılığınız ve samimiyetiniz için teşekkür ederim . aslında sayfanın başlığı ' cem neden mutsuz ' değildi. ama öyle gibi oldu :smiley: biraz daha iyi hissettim şimdi.umarım başkalarına da faydamız olur. :smiley:

Cem bey, geçen haftadan beri benim durumum da sizinkiyle aynı ama sizler bana iyi geliyorsunuz o yüzden hep forumdayım :smiley: Bu arada avatarınız değişmiş, süper olmuş :D

ekinoks ta yaklaşıyor, yani benim günüm :D, daha kutlama yapacağız. Mutlu olmak için çok sebebimiz var Bahar geliyor Bahar :D

havaların ısınması, güneşin yüzünü göstermesi çok moral veriyor gerçekten, sevgili ekinoks, ekinoksun gelmesine ben de çok seviniyorum.

Canım benim, yaşlandıkça hayat daha da zorlaşıyor :smiley:. Her şeye ve herkese rağmen ayakta kalabilmek gerek. Kendimi seviyorum :smiley:. Kimse benden daha değerli değil. Ben kendi kendime yetmeyi çoktan öğrendim, ondan herhalde benim bu neşeli durumum :smiley:. Her ne kadar bazen gel gitler yaşasam da inadına pes etmemeye kararlıyım ;)

ekiNoks' Alıntı:
Canım benim, yaşlandıkça hayat daha da zorlaşıyor :smiley:. Her şeye ve herkese rağmen ayakta kalabilmek gerek. Kendimi seviyorum :smiley:. Kimse benden daha değerli değil. Ben kendi kendime yetmeyi çoktan öğrendim, ondan herhalde benim bu neşeli durumum :smiley:. Her ne kadar bazen gel gitler yaşasam da inadına pes etmemeye kararlıyım ;)

Mükemmelsin sen yaaa ne diyeyim başka:smiley:)

Aman Allah uzak etsin. Bazen sessiz kalarak,bazen sonuna kadar sesimi yükselterek,bazen ortam değiştirerek alıp çantamı çevreden uzaklaşarak terapi yapıyorum ben kendime.. Döndüğümde her zamankinden güçlü oluyorum... Bir dönem uyku ilaçlarına sarmıştım. Şimdi eczane önünden geçmiyorum:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR