Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,298

Etiketler

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Aralarında en fazla 20 kg fark eder :eek: bence etkilemez ama karar senin.

bugün camların iç tarafının bakalitler takıldı, arka tampon takıldı 2 parça olan, 5. kapı camı takıldı, silecekler vs vs... araç mekaniğe geçmeye hazır:smiley:

Olmuş bu Göktuğ :D

Maşallah, Allah nazardan saklasın. Bu renk ile çok doğru bir karar verdin bence, gün ışığında hiç görülmedi, dışarıda daha da şık duracak kanımca.

Tekrar Maşallah,

Barış

göktuğ;

maşallah araba hemen hemen bitti sayılır pek bir şeyi kalmadı.

eee artık kazasız belasız sürüş keyileri diyelim...

teşekkürler valla... ama var daha işler... kafamdaki hale gelmesi daha 1 2 ay alır en az... ki motor hariç... motor kısmı askerlik durumuna göre 1-2 senelik planlar içinde :smiley:

merhaba göktuğ bey... aracınızı gayet güzel toplamışsınız. güle güle kullanın...

teşekkürler ibrahim abi:smiley:

bugün gittim gördüm tamamdır
yarın motor şanzıman işleri filan başlıyor

bakalım 10 güne filan herhalde çıkacaz sanayiden... ama o 10 gün1 ocakta başlar ;D

veteran' Alıntı:
öncelikle teşekkürler...
ben araç almadan evvel 3 defa gittim kırıkkaleye, ilk gidişimde kestirdim gözüme 2 araç, biri aldığım olmak üzere. diğeri ordan hemen satışı verilecek durumdaydı ama evraklarında sıkıntı olduğu için olmadı. ilk gidişim üzerinden 1 ay geçmesine rağmen ihaleye çıkmadığından benim istediğim araç ben de arada bir kez daha gittim durumunda değişiklik var mı diye. baktım yine aynı tamam dedim artık bekleyelim. mkehurdasan ın sitesinden takip ettim ve ihaleye çıktığını öğrenince ihale günü tekrar kırıkkaleye gidip aracı gördükten sonra ihaleye girdim..

valla çoğunu dolaştım kırıkkalede ama dediğim gibi o kadar araç içinden 2 tane gözüme hoş gelen oldu ki, bunda bile bir dünya masraf var yani... ayrıntıl ıresimleri koymayı unutuyorum kaç seferdir, bugün yarın eklerim zaten... sık sık takip etmek lazım. telefonla da arayıp yeni araç gelip gelmediğini öğrenmek lazım. ama en önemlisi, alacak olsanız da hemen olmasanız da yerinde gidip muhakkak 1 kere de olsa gezmeniz lazım...
getirtmek için ordan artık nereye ikamet ediyorsanız, çekici kısmını filan ayarlamanız lazım evvelinden...
ihale şartlarıyla almayı düşünüyorsanız da, en az 2 defa gidip gelmeniz gerektiğini bilmeniz lazım:smiley:
izmirde ihahe oluyormu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.