öncelikle teşekkürler...
ben araç almadan evvel 3 defa gittim kırıkkaleye, ilk gidişimde kestirdim gözüme 2 araç, biri aldığım olmak üzere. diğeri ordan hemen satışı verilecek durumdaydı ama evraklarında sıkıntı olduğu için olmadı. ilk gidişim üzerinden 1 ay geçmesine rağmen ihaleye çıkmadığından benim istediğim araç ben de arada bir kez daha gittim durumunda değişiklik var mı diye. baktım yine aynı tamam dedim artık bekleyelim. mkehurdasan ın sitesinden takip ettim ve ihaleye çıktığını öğrenince ihale günü tekrar kırıkkaleye gidip aracı gördükten sonra ihaleye girdim..
valla çoğunu dolaştım kırıkkalede ama dediğim gibi o kadar araç içinden 2 tane gözüme hoş gelen oldu ki, bunda bile bir dünya masraf var yani... ayrıntıl ıresimleri koymayı unutuyorum kaç seferdir, bugün yarın eklerim zaten... sık sık takip etmek lazım. telefonla da arayıp yeni araç gelip gelmediğini öğrenmek lazım. ama en önemlisi, alacak olsanız da hemen olmasanız da yerinde gidip muhakkak 1 kere de olsa gezmeniz lazım...
getirtmek için ordan artık nereye ikamet ediyorsanız, çekici kısmını filan ayarlamanız lazım evvelinden...
ihale şartlarıyla almayı düşünüyorsanız da, en az 2 defa gidip gelmeniz gerektiğini bilmeniz lazım