Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,305
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

ceruto' Alıntı:
Slmlar

Valla tam tahmin ettigim gibi ama bu kadar detayli bir ugrasinin sonunda normal bence neyse güle güle kazasiz belasiz hayirli sürüsler cok güzel oldu araciniz darisi bizlerin basina
çok teşekkür ederim

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Etiketler

tahaozak' Alıntı:
hayırlı olsun kaça aldın disco koltukarını
sağol abi

önler + arka komplesini 1000tl ye aldım valla
pek sağa sola da sormadım, buldum aldım... yorulmaya başladım zaten ;D
sertem41' Alıntı:
Hadi hayırlı olsun Göktuğ, bayağı bir şeyler yapmışsın.

Görürüz yakında sanırım.

abi çok teşekkürler...

kısmetse 2011 in ocak ayında ineriz yollara...

yuvacığıa kahvaltıya geldik 1 ay evvel filan... çok istiyorum defender la gelmek oralara...

vallahi 2 sparco alacaktım önlere, arkayı da orjinal kullanacaktım...

sonra gelen tepkiler hep skıntı yaşayacağım yönünde olunca, disco koltuğuna döndüm ben de abi...

Aldığın fiyat yüksek değil. Ankara yıldız oto sanayinde hurdacılarada sordurdum bende fiyat seninki ile aynı.

Tavan ve diğer trimler bitti. Tavan uğraştırdı bizi biraz ama sonu güzel oldu ;). Yarın sabah spacer yaptırmaya gideceğim. Arka koltuğu henüz bulamadım onunda araştırmasını yarın yapacağım. Ne renk aldın koltukları inşallah bej yada kremdir.

tahaozak' Alıntı:
Tavan ve diğer trimler bitti. Tavan uğraştırdı bizi biraz ama sonu güzel oldu ;). Yarın sabah spacer yaptırmaya gideceğim. Arka koltuğu henüz bulamadım onunda araştırmasını yarın yapacağım. Ne renk aldın koltukları inşallah bej yada kremdir.
valla hatırlamıyorum dsem rengını? euheuhehuhue

yarın bakarım söylerim abi...

spacer hakkında bilgi bekliyor olacağım senden. bu arada saf aluminyum değilmiş galiba satılanlar bu ingilterede filan? alışım diyorlar...

tahaozak' Alıntı:
şu tavanının da fotolarını görmek ister meraklı gezenbilir üyeleri, başta da ben ;D

Özelden telefon numaranı yaz yarın sabah uyanık ol bilği anında cebinde :D. İngilteredeki malzeme güzele benziyorda kargosu 60 küsür paund.

Akşam gittim aracın yanına, ışıksız ortamda belli olmadığı için çekmedim :(

veteran' Alıntı:
sağol abi

önler + arka komplesini 1000tl ye aldım valla
pek sağa sola da sormadım, buldum aldım... yorulmaya başladım zaten ;D
abi çok teşekkürler...

kısmetse 2011 in ocak ayında ineriz yollara...

yuvacığıa kahvaltıya geldik 1 ay evvel filan... çok istiyorum defender la gelmek oralara...

Göktuğ kardeşim,

Arasaydın ben sana aracımı verirdim gezinir gelirdin sen gene, böyle bir durum olduğunda haberimiz olursa seve seve destek olurum, lafımı olur.

tahaozak' Alıntı:
Özelden telefon numaranı yaz yarın sabah uyanık ol bilği anında cebinde :D. İngilteredeki malzeme güzele benziyorda kargosu 60 küsür paund.
tamamdır atıyorum abi şimdi

malzeme olarak direkt düz aluminyumdan mı yapacak?

sıkıntı olmasın sonra? 2 ton neredeyse araç çunku ???
sertem41' Alıntı:
Göktuğ kardeşim,

Arasaydın ben sana aracımı verirdim gezinir gelirdin sen gene, böyle bir durum olduğunda haberimiz olursa seve seve destek olurum, lafımı olur.

abiciğim çok teşekkür ederim.. düşünmen bile yeter...
inşallah gelirim bitince de beraber gideriz sende satar istediğin alırsın o arada bir de.. süper olur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.