Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,368
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Selam Göktuğ ;

Elektrik işini ne yaptın ??? Nihayet Soner Ustaya gidebildim..Bugün de aracımı aldım..Ümraniyede 200 lira istenen işi 120 Liraya yaptırdım..Senden bahsettim..İstersen aç bi konuş...

Soner Usta / Maslak : 0532 600 3036

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Selam Göktuğ ;

Elektrik işini ne yaptın ??? Nihayet Soner Ustaya gidebildim..Bugün de aracımı aldım..Ümraniyede 200 lira istenen işi 120 Liraya yaptırdım..Senden bahsettim..İstersen aç bi konuş...

Soner Usta / Maslak : 0532 600 3036
cenk selam

arabayı benım burda halletmem lazım elektrik işini de, git gel vs olmadan 500-600 civarına işte komple tüm elektrik işini halledecek usta. çekiciyle git gele verecem zaten 150 200 lira en az maslağa, orda da komplesi yine 300 500 tutacak... dedim hiç kasmıym yapılsın çıksın sanayiden direkt...

veteran' Alıntı:
cenk selam

arabayı benım burda halletmem lazım elektrik işini de, git gel vs olmadan 500-600 civarına işte komple tüm elektrik işini halledecek usta. çekiciyle git gele verecem zaten 150 200 lira en az maslağa, orda da komplesi yine 300 500 tutacak... dedim hiç kasmıym yapılsın çıksın sanayiden direkt...

Oradaki ustalara çok ciddi kızgınım..Hepi topu bi sis farı montajı ve bir kalorifer montajına önce 180 dediler sonra yetmedi 220 ye yükselttiller..Yaw hesaplıyorum altı üstü kalorifer borusu ;D En babası Sel firmasına ait ..O bile o kadar tutmuyo..Neyse senin durumun biraz mecburiyetten kaynaklanıyo Araç yürüsün hele sonra sen de bakarsın bi çaresine..

nordic1903' Alıntı:
Oradaki ustalara çok ciddi kızgınım..Hepi topu bi sis farı montajı ve bir kalorifer montajına önce 180 dediler sonra yetmedi 220 ye yükselttiller..Yaw hesaplıyorum altı üstü kalorifer borusu ;D En babası Sel firmasına ait ..O bile o kadar tutmuyo..Neyse senin durumun biraz mecburiyetten kaynaklanıyo Araç yürüsün hele sonra sen de bakarsın bi çaresine..

cenk valla anlıyorum seni gayet...

hayırlısıyla çıksın araçta... bakalım... elektik işi de istediğim gibi olmadan çıkartmam zaten eğer sıkıntı olursa orda...

konuşuruz inşallah birebir daha rahat bunları ;)

aksilik olmazsa haftasonuna bitecek işi kportaya dair.

ardından makenik, yürüyen işleri için yan dükkana geçecek. koltukları cuma veya tesi teslim alırsam güzel birşeyler çıkacak gibi ortaya demektir:smiley:

abicim aracın cok güzel oluyor güle güle kullan kazasız belasız . bisy sorucam benimde cj yi boyama ya karar verdim bu renk cok yakısmıs ve cok güzel bi renk herhangi bir teknik ismi veya numarası varsa . vermende bir sakınca .varmı :?

göktuğ maşallah içi ve dışı boşken bile heybetli bir de bitince görmek lazım.
bitmesini de sabırsızlıkla bekliyoruz zati...

ana araba bitmeş be maşallah bide sızlanıyordun ben ne yapayım göktuğğğğğğğğğğğğğğğğğğ......kazasız belasız

çok sağolun arkadaşlar...

rengin adı kül gri diye geçiyor

boya kodunu da alır söylerim ptesi salı günü en geç...

bakalım haftaya mekaniğe geçecez inşallah:smiley:

veteran' Alıntı:
çok sağolun arkadaşlar...

rengin adı kül gri diye geçiyor

boya kodunu da alır söylerim ptesi salı günü en geç...

bakalım haftaya mekaniğe geçecez inşallah:smiley:

kardeşim gelişmeler çok güzel.özelden adres verirsen sana çukurova offroad stickere hediye edeceğim :smiley:

bora1071' Alıntı:
kardeşim gelişmeler çok güzel.özelden adres verirsen sana çukurova offroad stickere hediye edeceğim :smiley:
bora hiç zahmet etmeni istemem... yine de atıyorum özelden adresi... ama gerçekten etmene gerek zahmet yok olmadı yüzyüzeg örüşürüz birgün öyle verirsin?:smiley:

son resimler:

çıkık olan yeni ön panel yüzünden vinç, tampona sığmayacaktı. tamponu biraz öne aldık:

şnorkelimiz de takıldı:

5. kapıya döşemesi değil de aluminyum yaptık zamanla deforme de olmasın diyerekten, siyaha boyanacak tabi

bu da öylesine olsun:smiley:

veteran' Alıntı:
teşekkürler

valla aracı aldım 5 bin tl ye
harcamayı düşündüğüm miktar ilk etapta 10 bin TL

ama sanırım o rakamlara tam istediğim gibi olmayacak, aşacaz biraz:smiley:

Slmlar Göktug bey

eski mesajlarinizdan bir alinti yaptim tabii o günden bügüne kadar epey yol katettiginiz icin soruyorum kusura bakmakayan özelse cevaplamaya bilirsiniz acaba simdiye kadar asacak biraz dediginiz rakamlar kaclari buldu yani son bitmis halinide düsünürsek tabii

ceruto' Alıntı:
Slmlar Göktug bey

eski mesajlarinizdan bir alinti yaptim tabii o günden bügüne kadar epey yol katettiginiz icin soruyorum kusura bakmakayan özelse cevaplamaya bilirsiniz acaba simdiye kadar asacak biraz dediginiz rakamlar kaclari buldu yani son bitmis halinide düsünürsek tabii

selamlar

valla 2 mislini geçti gibi desem yalan olmaz:smiley:

veteran' Alıntı:
selamlar

valla 2 mislini geçti gibi desem yalan olmaz:smiley:

Slmlar

Valla tam tahmin ettigim gibi ama bu kadar detayli bir ugrasinin sonunda normal bence neyse güle güle kazasiz belasiz hayirli sürüsler cok güzel oldu araciniz darisi bizlerin basina

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri