Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabribey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,683

Etiketler
Sayın Iceman, tabiki söyledikleriniz çok doğru. Yaşamda bir insanın hobileri olmalı, tutkuları olmalı. MOG sevdanızı çok güzel anlattınız. Tabiki benim araç beklentilerime, gezme koşullarıma uymayan bir araç ama, sevdalısı için ötesi olmayan son nokta, bir dev, canavar..Saygıyla hatta hayranlıkla karşılıyorum. Olabilecek en zor koşullarda başka araçları kurtarmaktan daha büyük haz olabilir mi?
Güle güle,zevk alarak kazasız hayırlı seyahatlerde kullanın..
 

İmkanlarım ve evin altında araçları koyup bakımını yapabileceğim 4 araçlık bir garajım olsa; otoban için bir BMW,şehir içi işe gitgel için 1300 motorlu ufak birşey, yaz tatilleri için bir karavan, dağlar taşlar için bir UNIMOG'um olmasını isterdim. Ama, hem günlük işe gitgel, hafta sonları düz orman yolları için idare edebilecek orta halli bir araçla idare ediyoruz.. :smiley:
 

önce herkesin görüşüne saygı duyduğumuzu belirtir sizlere teşekkür ederim,biz amatör halimizle sadece kendi el emeğimizle birşeyler yapmağa çalıştık (yani bu emeğe hiç profosyonel el değmemiştir)hepinize SAYGILAR
 

s

525688 406938605985025 100000066664034 1614084 675316098 n
 



Merhaba....Unımogların ..bana göre en yakışıklısı olan 406 dır......Sizi kutluyorum ...Ellerinize emeklerinize sağlık...Bu araçların kıymetini bilip tekrar memleketimize kazandıran herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum.......İnanınki hergün sahibiden.com dan özellikle baktığım araçların başında gelir unımog....En azından bende ,,çeşitli ölçeklerde model olanlarını toplamaya çalışıyorum....Paylaşımınız için teşekkürler...Yapım aşamalarınıda paylaşabilirseniz memnun oluruz doğrusu....Saygılarımla ..hoşçakalın...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,027
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst