benim anladığım kadarıyla taner bey öyle bir sıkıntı yaşayacak olma ihtimailini de , o sıkıntıyı yaşamayı ve aşmayı da seviyor. Yani sevgisi land'a dair herşeyi kapsıyor , şöyle olsa daha çok severim diye bir düşüncesi yok. olduğu gibi seviyor , olması gereken şeklini düşünüp "onu ona göre" şekillendirmiyor. Kısacası Land'ı seviyor.
umut bey belki siz yaşınız itibarı ile biraz yadırgayabilirsiniz bu durumu ama bu farklı bir aşktır. ben aynı aşkı chevrolet'lerimle yaşarım , 1953, 57 ,63 ,66 chevroletler restorasyonu , kullanması gibi işlerin içinde yeraldım , şu anda da bir 63 dört kapı hardtop kullanıyorum , yapılabilecek birçok iyileştirme var hatta uzaktan kumandalı kapı kilidi de taktırılır ve dışarıdan da görülen birşey olmaz ama olsun ben onu tek tek kapıları içeriden açmak gereksinimi ile seviyorum.
taner bey hem işlerinizde hem de gençliğe döndürme operasyonunuzda başarılar dilerim. çok benzeyen bir noktamız dikkatimi çekti , chevroletlerin fabrikadan çıktığı günkü haline özenmekten ziyade örneğin bu araba 1964 senesinde belki de 12.530 mildeyken nasıl bir durumdaydı , o hale getirilebilir mi diye merak ederim
tıpkı sizin land'ı 3-4 yaşına döndürmeye çalışmanız gibi.