Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tindersticks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 393
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,886
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

ONTURK' Alıntı:
KABA BİR HESAPLA KAÇA MAL OLACAK BU ARAÇ?
hesap yapmadım.... sadece orjinaline sadık kalarak, her şeyi düşünerek ve gücüm ölçüsünde yenilenmesi gereken parçaları orjinali ile yenileyerek bir araç yapmayı düşünüyorum....

böyle bir işte kaça çıkacağını ancak aracı bitirince söyleyebilirsiniz...

Etiketler

ONTURK' Alıntı:
KABA BİR HESAPLA KAÇA MAL OLACAK BU ARAÇ?

ayrıca bir aracı yaparken beklentileriniz ve yapacaklarınız o aracın bütçesini belirler....
benim aracıma 4 lastik takıp fren merkezlerini elden geçirip 4 amörtüsör değiştirdiğinizde izmirden van kadar gidebilirdiniz...

tindersticks' Alıntı:
Bingo.... muhtemelen oralarda olur Taha bey... Tabi aracın alım bedeli hariç...

Yenileme için yazdım zaten, + araç alım bedeli tabiki.

tindersticks' Alıntı:
hesap yapmadım.... sadece orjinaline sadık kalarak, her şeyi düşünerek ve gücüm ölçüsünde yenilenmesi gereken parçaları orjinali ile yenileyerek bir araç yapmayı düşünüyorum....

böyle bir işte kaça çıkacağını ancak aracı bitirince söyleyebilirsiniz...
taner bey selamlar,
araç bittiğinde maliyeti ile ilgili kalabalık liste ve fiyatlandırılması ile ilgili bilgileri paylaşabilirmiyiz?

muratbilici' Alıntı:
taner bey selamlar,
araç bittiğinde maliyeti ile ilgili kalabalık liste ve fiyatlandırılması ile ilgili bilgileri paylaşabilirmiyiz?
Rütük ya da bilişim suçları daire başkanlığıyla başımız derde girmesin sonra maliyet tablosunu yayınlayınca...

18 yaş üzeri korku ve şiddet içeririr....

göktu' Alıntı:
aynen, ömürlük de aracınız olur sonunda

Göktu eski bir kızılderili atasözü der ki

'' biz defenderı atalarımızdan miras almadık, çocuklarımızdan ödünç aldık...''

Bir kaç arkadaşımla konuştuk projeyle ilgili benim çatlak, deli olduğumu düşünüyorlar...
1986 model bir araba için 45-50,00 lira harcamak....
git baba sıfır misler gibi araba al diyen mi, vs vs...

ben o paralara bir araba alma derdinde değilim ki....
en büyük düşümü gerçekleştirmek benim derdim....
düşünsenize hayattaki en büyük düşünüzü sıfır model ortalama bir araba parasına gerçekleştiriyorsunuz....
kim akıllı kim deli ben bilemedim...

tindersticks' Alıntı:

Bir kaç arkadaşımla konuştuk projeyle ilgili benim çatlak, deli olduğumu düşünüyorlar...

düşünsenize hayattaki en büyük düşünüzü sıfır model ortalama bir araba parasına gerçekleştiriyorsunuz....
trafiğe çıkınca aracınız bütün araçları esas duruşa geçirerek askerin komutannına muhabbeti mesabesinde selam duracak... araziye çıkınca dağ aslanı bir arkadaşınızın sırtında sefanızı süreceksiniz sonuç olarak... bu keyf sıfır araba ile olmaz yahu...
selamlar kolay gele...

tindersticks' Alıntı:

:smiley: :smiley: Deli diyenlere "He" deyip geçin. Şayet deli diyenler bitmez..

taner bey yaptıgınız işleri büyük bi merakla takip etmekle beraber burdan bizde manevi olarak ta olsa destek veriyoruz ve takdirle karsılıyoruz herseyin orjınal olmasını kim bu kadar cok isterki hakikaten cok güzel iş cıkacak ortaya ve bizde buradan sizin mutlulugunuza ortak olacagız...
benimde böyle bi projem var nasipse bayram sonrası baslıyorum 85 mdl hılux aracımı komple yaptıracagım benim toplam maliyetimde 10-12 bini bulacak buradada paylasacagım zaten..
size kolaylıklar diliyorum ve yapacagınız işde allah utandırmasın...
saygılarla... :smiley:

aslanaybars' Alıntı:
taner bey yaptıgınız işleri büyük bi merakla takip etmekle beraber burdan bizde manevi olarak ta olsa destek veriyoruz ve takdirle karsılıyoruz herseyin orjınal olmasını kim bu kadar cok isterki hakikaten cok güzel iş cıkacak ortaya ve bizde buradan sizin mutlulugunuza ortak olacagız...
benimde böyle bi projem var nasipse bayram sonrası baslıyorum 85 mdl hılux aracımı komple yaptıracagım benim toplam maliyetimde 10-12 bini bulacak buradada paylasacagım zaten..
size kolaylıklar diliyorum ve yapacagınız işde allah utandırmasın...
saygılarla... :smiley:
iyi dilekler için teşekkürler... daha önce de söylediğim gibi bu işe kalkışırken en büyük güvencem gezenbilir ailesi.... başım sıkışınca fikir alacağım, soru sorup paylaşacağım böyle bir ailenin varlığını yanınızda bilmek büyük güç...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR