Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,437
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Merhaba arnıza yeni katıldım şuan aracım yok navara almayı planlıyordum taki Gezenbilirle tanışana kadar sonra siz ve diğer defendır sevdalılarının inanılmaz maceralarını görünce bende defender hastası oldum rüyalarıma giriyor desem yalan olmaz. ( en kısa zamanda şuan kullandığım avensis model aracımı eşimin kullanabilecegi bir araçla değiştirerek) kendime bir defender edinmeyi planlıyorum burdaki paylaşımlarınız çok güzel emeği geçen ve faydalı yorumları yapan herkese şahsım adına teşekkür ederim...........

Etiketler

kutluhan01' Alıntı:
Merhaba arnıza yeni katıldım şuan aracım yok navara almayı planlıyordum taki Gezenbilirle tanışana kadar sonra siz ve diğer defendır sevdalılarının inanılmaz maceralarını görünce bende defender hastası oldum rüyalarıma giriyor desem yalan olmaz. ( en kısa zamanda şuan kullandığım avensis model aracımı eşimin kullanabilecegi bir araçla değiştirerek) kendime bir defender edinmeyi planlıyorum burdaki paylaşımlarınız çok güzel emeği geçen ve faydalı yorumları yapan herkese şahsım adına teşekkür ederim...........

defender aşkı başkadır kolay gelsin ;D nickinizin sonunda 01 var yoksa adanalımısınız? navara parasına çok güzel tdi motorlu defender sahibi olabilirsiniz. ;)

kutluhan01' Alıntı:
Öncelikle hoşgeldiniz. Defender gerçekten bir hastalık gibidir tedavisi olmayan bir hastalık. Araç almaya karar vermeden aracı denemenizi tavsiye ederim. Başta bütün konforlardan vazgeçeceksiniz. Oturma pozisyonu dar, ivmelenme düz dizel motorlarda kabus, sanzımandan ve kaloriferden içeriye yaz kış sıcak gelir, büyük çoğunluğunda klima yok, debriyajı çok sert, vitesler kemikli dir vs.. Fakat herşeye rağmen; Bana göre bu araç macera kokusu üstüne sinmiş bir yetişkin oyuncağı. Arazi performansıyla vazgeçilmez, yedek parçası ucuz, duruşu bana göre 10 numara. Artıları eksilerini götürüyor hatta hiç göze batmıyor ;D . Belkide bana öyle geliyor çünkü benbir defender sevdalısıyım.

sayın brother,
An itibariyle kolin gönderilmiştir. takip numaranı mail olarak atacagım. Hayırlı olsun şimdiden. Vinç içinde haber bekliyorum kaptandan, gelince onu da bildiririm sana. Öpenzi.

blackguess' Alıntı:
sayın brother,
An itibariyle kolin gönderilmiştir. takip numaranı mail olarak atacagım. Hayırlı olsun şimdiden. Vinç içinde haber bekliyorum kaptandan, gelince onu da bildiririm sana. Öpenzi.
zaman kalmadı brother buradan bakacam artık vinci. Kaptan gelince sen yinede haberdar et beni.

İki kat gri astar atıldı tekrar zımpara yoklama. Son olarak iki kat standox beyaz astar atıldı.Aracın içi pütürlenip astarlanacak. Kısmetse hafta sonu boya yapılacak. Bu arada lastikler yeni aynalar falar sinyaller geldi.

001.jpg

006.jpg

005.jpg

002.jpg

Teşekkürler Barış bey. Bitti sayılırda hem maddi hem manevi bende bittim. Ağzını açmış bir aslan gibi ne verirsen yiyor banamısın demiyor.

Hehehe ;D

Benzetme çok iyimiş. Aracınızı, sitede satılık olduğu dönemden biliyorum. Bitmiş hali muhteşem olacak, darısı benim Defender'ın başına ama sizinki kadar kapsamlı bir projeye girmeyi düşünmüyorum. çünkü, bir süre evin tek arabası olarak hizmet verecek, eve geldiği günden beri de çalışıyor :D

Moralinizi bozmayın, sonuç harika.

Tekrar tekrar Maşallah,

Barış

Zamanınız yokken çok derine inmemenizde fayda var. Hep diyordum malum siteye ilanlara bakınca bu vatandaşlar araçlarını satarken ne kadar fazla para istiyor. Fazlası yokmuş azı varmış :smiley:. Tek avantajı kendi isteğine göre yaptırmak ve yapım aşamasında birşeyler meydana çıktıkça zevk almak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR