moonwalker_arc
Zirve
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım
Az kaldı, trabzon sokaklarında görmek için sabırsızlanıyorum
Az kaldı, trabzon sokaklarında görmek için sabırsızlanıyorum
veteran' Alıntı:allah kolaylık versin valla
takipteyim burayı da
Sona yaklaştıkça askerlik aklıma geliyor sanki hiç bitmeyecekmiş gibi. Defender için düşüncenizi merak ettimde bulmam zor gibi duruyor.sisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaşım,
Zoru başarmak gerçekten çok güzel seni ve tüm zoru başaranları kutluyorum.Benim DEFENDER için söylenmiş bir sözüm var merak edersen sitede bulabilirsin.Üzülme sakın kötü bir söz değil bulunca birkenara not edeceğinden eminim.
Defender'in çok güzel olacak güle güle kullan.Kal sağlıcakla.
moonwalker_arc' Alıntı:Az kaldı, trabzon sokaklarında görmek için sabırsızlanıyorum
blackguess' Alıntı:Sayın abim, Allah yardımcın olsun. Vinç modeli, markası bakta onu da göndereyim sana. Ben bakıyorum kendimce ama pekte anladıgım söylenemez..
moonwalker_arc' Alıntı:Yurtdışından verdiğiniz siparişin durumu nedir ? Elinize ulaştı mı ?
tahaozak' Alıntı:Sona yaklaştıkça askerlik aklıma geliyor sanki hiç bitmeyecekmiş gibi. Defender için düşüncenizi merak ettimde bulmam zor gibi duruyor.
bora1071' Alıntı:benden tüyo olsun ;D Niyazi beyin sözü;
"DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR DEDE'DEN TORUNA MİRAS KALIR."
tahaozak' Alıntı:Dün siz sorunca tekrar sordum. Bir karışıklık olmuş ve benim parçayı yollamamış iki gün içinde yollayacakmış. Bir bakıma iyi de oldu sizin uyarılarınızı dikkate alarak yollatıyorum.
Dedelerimize kızmamız gerekiyor bu durumda
veteran' Alıntı:lastikler hayırlı olsun
ben de ya o lastiklerden ya da bf goodrich AT düşünüyorum asfalt kullanımım da olacağı için, bildiğim kadaıyla asfaltta o lastikler sessli oldukça?
sizin bilginiz var mı?