Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,440
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

arazide daha iyi olacağını düşünüyorum ben de sizin gibi de, bakalım

bu arada fiyat bilgilendirmesi için teşekkürler. sanırım seçimimi ben bf den yana kullanacam gibi gözüküyor.

Etiketler

veteran' Alıntı:
arazide daha iyi olacağını düşünüyorum ben de sizin gibi de, bakalım

bu arada fiyat bilgilendirmesi için teşekkürler. sanırım seçimimi ben bf den yana kullanacam gibi gözüküyor.

Sezon tam MT sezonu. Gürültüden yana iki lastik arasındaki farkı fark etmezsiniz (Defender'da). Kışı STT ile geçirmek çok keyif verir, BF AT ile bahar sonuna kadar arazi olmaz :(

Rica ederim. Sadece kendi tecrübelerimi (hatalarımı) paylaşıyorum ki aynı hatalar tekrarlanmasın.

tahaozak' Alıntı:
Birkaç kişiye sordum çok rahatsız edici sesi yok dediler bence motor sesinin arasında kaynar gider :smiley:. Bf goodrich ile arasında gittim geldim bende ama görüntü olarak ve arazi performansı olarak tercihimi stt yönünde kullandım. Bu arada BFG 235-85-16 fiyatıda araştırdım 250 tl haberiniz olsun.

Taha bey;

lastik fiyatlarını aldığınız yerin erişim bilgilerini paylaşabilir misiniz? ihtiyaç olabilir.

teşekkürler.

BF Goodrich için fiyat aldığım yer : Erzurum Yolu Üzeri 1. Km. Deliklitaş Mevkii D.Dere / Trabzon 4623255399 http://www.unlas.com/
Cooper Stt için fiyat aldığım yer : Hasanbaşoğlu otomotiv 0462 223 83 83 Trabzon

Cooper için Erkan'dan (CDM-SUBARU) da fiyat alabilirsiniz.

nkurtkaya' Alıntı:
Sezon tam MT sezonu. Gürültüden yana iki lastik arasındaki farkı fark etmezsiniz (Defender'da). Kışı STT ile geçirmek çok keyif verir, BF AT ile bahar sonuna kadar arazi olmaz :(

Nejat Abi'ye katılıyorum..STT Sahibiyim..Araziye giriyorum..Aracımı günlük kullanıyorum..Sorun yokkkk ;D ;D Bence de kışı STT ile geçirin..Güzel bir tercih olmuş...

Saygılar

Cenk

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Taha Bey,

Kolay gelsin, ilgi ile takip ediyorum. İyi günlerde kullanmanızı dilerim,

Hayırlı olsun.

Barış

Teşekkür ediyorum. Dileyen herkese nasip olur inşallah.

Merhabalar,
Taha bey bak sözü Bora arkadaşımız size bildirmiş.İlerde torunların sana kızmayacak bu belli oldu.
Bende birgün DEFENDER alırsam ki hedefe kitlenmiş vaziyetteyim bu sözü kesinlikle her tarafa yazacağım (tavan taban dahil).
Bende söylüyorum, DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR, DEDE'DEN TORUNA MİRAS KALIR.Zor iş fakat çekilen zorluk DEFENDER içinse değer kolay gelsin.
Herhalde ufakta olsa bir tur kazandık ne dersin.Kal sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Taha bey bak sözü Bora arkadaşımız size bildirmiş.İlerde torunların sana kızmayacak bu belli oldu.
Bende birgün DEFENDER alırsam ki hedefe kitlenmiş vaziyetteyim bu sözü kesinlikle her tarafa yazacağım (tavan taban dahil).
Bende söylüyorum, DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR, DEDE'DEN TORUNA MİRAS KALIR.Zor iş fakat çekilen zorluk DEFENDER içinse değer kolay gelsin.
Herhalde ufakta olsa bir tur kazandık ne dersin.Kal sağlıcakla.

Ufak değil uzun uzun yayla turları, içinde sisdağı da olan. Benim gibi sıfırdan ugraşmak isterseniz, bilidiğim bir araç var. Motoru problemli 3.000 tlye alabilriz diye tahmin ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR