Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,438
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Malesef sitesi yok. Buradan kasnak alıp biz yapacaz dolgulu süngerle. Bakalım nasıl birşey çıkacak meydana bende merak ediyorum.

Etiketler

burdan bence yardim alabilrsin hersey gibi bence bununla da ilgili deneyimi olanlar vardir brother. deneme yanilma yerine kesin adim en iyisi kanimca.. o zaman sana 1 surprizim daha olsun ama sorma az kaldi gelmeme zaten..

Maşallah , yavaş giden tadilat son günlerde belirgin bir ivme kazanmış ... Taha ; port bagajın var mı ? Yoksa nasıl bir çözüm düşünüyorsun ? Ben hala o sorunu halledemedim. Ankaraya yolum düşse kolay hurdacılarda çok varmış ama programda yok , kargosına da değmez yine burda yaptırmak lazım diye düşünüyorum ...

ndogru' Alıntı:
Maşallah , yavaş giden tadilat son günlerde belirgin bir ivme kazanmış ... Taha ; port bagajın var mı ? Yoksa nasıl bir çözüm düşünüyorsun ? Ben hala o sorunu halledemedim. Ankaraya yolum düşse kolay hurdacılarda çok varmış ama programda yok , kargosına da değmez yine burda yaptırmak lazım diye düşünüyorum ...
Abi benim aracta vardı şükür onunla uğraşmayacam. Benimki şu an sökülü bir demirci bulsak hazır ölçülerini alır kolay bir şekilde yapar.

maşallah çok iyi gidiyor

mat siyaha ben cesaret edemedim

merakla bekliyorum:smiley:

jantlar ne oldu sipariş ettınız mı?

nek adara mal oldu jantlar? özelden veya burdan yazabilsen sevinirim....

Göktuğ yoğunluktan spariş veremedim pazartesine kaldı. Pazartesi spariş verebilirsem atarım mesaj. İki gündür fitil işi ile uğraşıyorum. Komple orjinal fitiller ,sıyırmalar, destekler vs 750 tl üzerinde tutuyor. 500 tlye fazla diyordum fiyat çıktı da çıktı. Devir saati sordum 150 tl. Bu gidişle nakiti sıfırlayacam.

abi evet ya

ufak tefek diye bir giriyorsun

elini uzatıyorsun ciddi ciddi kol gidiyor:smiley:

renk nasıl olacak acaip merak ediyorum bu arada...

her gun bakıyorum sabah akşam konuya;D

Yarın deneme yapacaz. bir kapıya Baz siyah vurup üzerine mat vernik atacaz. Diğer kapıya normal siyah boyaya matlaştırıcı katıp vuracaz ikisinede bakıp karar verecez yarın resimleri yüklerim.

Taha Bey merhaba;

Yaptığınız harcamalarınızın notlarını almışsınızdır sanırım. ALLAH kolaylık versin diyelim size.

Bu harcama listesini bizimlede paylaşırmısınız.

En kısa zamanda işlerinizin bitmesi dileklerimle.

Ayrca Trabzonda mutlaka tanıdığınızı düşünüyorum, Stüdyo Ümit, Şener kardeşime İzmitten çok çok selamlar. :smiley: ;)

vinc,jant,karter koruma ,kilit,yedek parça,çamurluk üstü koruma dahil 20.000 tl civarı olacak masraf. Detay istiyorsanız yazabilirim.

Göktuğ boya denemesi astar biraz daha kurusun diye pazartesine kaldı. Aracı yapmaya başlamadan exelde tablo yapmıştım ;)

Merhaba Arkadaşlar,

Bizim gibi ( kendi adıma söylüyorum ), bu kadar kapsamlı atölyeye henüz başlamamış Defender sahipleri için, bir ''yapılanlar'' listesi mevcut ise, sakıncası yoksa fiyatları ile paylaşırsanız, büyük sevaba girersiniz ;D

Paylaştığınız bütün bilgileri zaten takip ediyoruz ama toplu halde olmaları ayrı olur. Böyle bir liste hazırlamak da ayrı bir enerji ve zaman ister tabi. Hazırda varsa diye söyledim.

Bu şekilde de, ben kendi adıma hesap yapabiliyorum.
Sabır - para orantısı ters işliyordur diye düşünüyorum :D İşin sonuna yaklaşıp, harcanan miktar arttıkça, artık sabır kalmamıştır. Böyle bir liste oluşturmak daha da zorlaşır herhalde ;D

Allah kolaylık versin, tekrar söyleyeyim: Maşallah

Barış

tahaozak' Alıntı:
Göktuğ boya denemesi astar biraz daha kurusun diye pazartesine kaldı. Aracı yapmaya başlamadan exelde tablo yapmıştım ;)
elimdeki jantlarısattım ben de sanırım. bugün aradı alıcıi aldım dedi ptesi halledecez dedi.
eğer aksilik olmazsa haftaiçi gidip jantları alırım humadan ben de abi bu arada

boyayı merakla bekliyorum ben de:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR