tahaozak' Alıntı:Jantlar 210 tl bijon 5.1 tl tanesi göbek 9.35 tanesi. takım olarak 979 tl ye geldi.
çamurluk koruma resimdeki parça
evet evettahaozak' Alıntı:Diğer defender jantından bence daha iyi. Fiyat olarak da aynıya geliyor. Çamurluk koruma 145 tl civarı.
ben gidip gelip kayalardan parça alıyorum ama faturlaar aldıklarım filan hep karışık karışık... dediğiniz fiyatlar aşağı yukarı doğrdur zaten... br kere yapılacak kısımlar bunlar, pahalı oluyor ama en azından rahat eder içimiz diyerekten teselli bulmamız lazımtahaozak' Alıntı:Banada öyle geliyor, bayrama yetiştiremedik ikizleri . Bir spariş daha verdim ama canım yandı. orjinal fitillerini söyledim 800 civarı tutu. Metre işi olan fitillerden yapılan landları gördükten sonra orjinali olsun dedim ama fiyat uçuk malesef.
Teşekkürler. Artık herşeyin sonuna yaklaştık.ProntoBasso' Alıntı:çok güzel gidiyor ellerinize sağlık sonucu merakla bekliyoruz
Allah sabır versin.
trafik tescil işlerinden sonra takarım ama onu,tahaozak' Alıntı:Merceği yapta kopya çekelim ;D
ama muayeneye de girecek sonuçta?dalyan' Alıntı:Tescilde normal farmı zenonmu diye bakmıyorlar sadece yanıyormu diye selamlar