Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,443
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Jantlar 210 tl bijon 5.1 tl tanesi göbek 9.35 tanesi. takım olarak 979 tl ye geldi.
çamurluk koruma resimdeki parça

13030680_2ts.jpg

Etiketler

Diğer defender jantından bence daha iyi. Fiyat olarak da aynıya geliyor. Çamurluk koruma 145 tl civarı.

Banada öyle geliyor, bayrama yetiştiremedik ikizleri :smiley:. Bir spariş daha verdim ama canım yandı. orjinal fitillerini söyledim 800 civarı tutu. Metre işi olan fitillerden yapılan landları gördükten sonra orjinali olsun dedim ama fiyat uçuk malesef.

tahaozak' Alıntı:
Banada öyle geliyor, bayrama yetiştiremedik ikizleri :smiley:. Bir spariş daha verdim ama canım yandı. orjinal fitillerini söyledim 800 civarı tutu. Metre işi olan fitillerden yapılan landları gördükten sonra orjinali olsun dedim ama fiyat uçuk malesef.
ben gidip gelip kayalardan parça alıyorum ama faturlaar aldıklarım filan hep karışık karışık... dediğiniz fiyatlar aşağı yukarı doğrdur zaten... br kere yapılacak kısımlar bunlar, pahalı oluyor ama en azından rahat eder içimiz diyerekten teselli bulmamız lazım:smiley:

jant lastik vinç ve koltuk kaldı benim de...
birde burada işten anlayan birisine farlara mercek uygulaması yaptırmayı planlıyorum

tahaozak' Alıntı:
Merceği yapta kopya çekelim ;D
trafik tescil işlerinden sonra takarım ama onu,
malum araba muayeneye girecek xenon olacak, sıkıntı çıkmasın sonra:smiley:

tabi ki de. hoşuma giderse, hoşuna giderse yaptırır yollarım da buradan...

bayram sonrası elimde 1 çift extra far var bırakacam onları bixenon uygulaması için

Tescilde normal farmı zenonmu diye bakmıyorlar sadece yanıyormu diye selamlar :smiley:

dalyan' Alıntı:
Tescilde normal farmı zenonmu diye bakmıyorlar sadece yanıyormu diye selamlar :smiley:
ama muayeneye de girecek sonuçta?
yani aslında sıkıntısı yok ben zaten bayramdan sonra bırakacam farları hatta belki bu hafta da bırakabilirim:smiley:

sadece montajını diyordum sonrasında yaparım diye de... hani kusur musur yazılıp sıkıntı çıkartmasın diye...

Bu arabalara kusur yazanda kusur ararım abi. 0 araba yaptık :smiley:

Bütün dillerde arama yapmıştım ama mat siyah defender resmi bulamamıştım (110 luk). Fotolar için gerçekten sağol. Şimdi resimlerden sonra vazmı geçsem diyorum. sizce nasıl?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR