Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,443
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Benim fikrimi sorarsanız,Siyah hem yazın çok sıcak olur ve toz tutar ayrıca cizikleride fazlaca göstereceği açısından tavsiye etmem,selamlar.

Etiketler

Yeni malzemelerim geldi çocuklar gibi sevindim :D . Boyada sonunda istedim matlığı yakaladım. Telefondan çektiğim için net değil ama bana göre güzel oldu.

004.jpg

003.jpg

001.jpg

tahaozak' Alıntı:
Bütün dillerde arama yapmıştım ama mat siyah defender resmi bulamamıştım (110 luk). Fotolar için gerçekten sağol. Şimdi resimlerden sonra vazmı geçsem diyorum. sizce nasıl?

Merhaba...

Mat Siyahı beğenmedim açıkcası, sanki spreyler atılmış boyalara benziyor zaten Defender'da siyaha hiç ısınamadım bence siz mat griyi deneyin....

Raw-Defender-11.jpg

veteran' Alıntı:
istediğin parçaların içinde lavabo yok değil mi abi:D
;D ;D ;D
mu7y' Alıntı:
Merhaba...

Mat Siyahı beğenmedim açıkcası, sanki spreyler atılmış boyalara benziyor zaten Defender'da siyaha hiç ısınamadım bence siz mat griyi deneyin....

Raw-Defender-11.jpg

Gri hiç sevmediğim bir renkti taki bu defender e görene kadar gerçekten çok iyi duruyor. Şöyle bir sorun var tabi motor içi ,ön göğüs,araç içi siyaha boyanmış. Biraz da mecbur olarak mat siyahı deneyeceğim. resimlerdeki defender gibi durursa tekrar büyük bir masraf yolu açılmış olacak.

Jantlar orjinal renginde kalacak. Birde arka kapının oradaki puntolarda boyanmayacak birşeylerle açmaya çalışacam yani :smiley:

fümeyi senin aklına sokan da benim ;D. Güzel olduğundan süphem yok. Resimleri yüklede bir maşallah diyelim.

bu aracın rengi bence güzel buradaki deniz kuvvetlerinin araçlarını hatırlatıyor :smiley: iki araçta aynı zamanlarda bitiyor gibi. maşallah ;)

61695_441839778873_618723873_4968948_3090254_n.jpg

dalyan' Alıntı:
Benim fikrimi sorarsanız,Siyah hem yazın çok sıcak olur ve toz tutar ayrıca cizikleride fazlaca göstereceği açısından tavsiye etmem,selamlar.

Bence de Erkan doğru söylüyor, ilerde bu konularda sıkıntı yaşarsın.

Selam Taha,

Konu Defender olunca DNA'sını bile bulup sererim foruma ;D ;D ;D

Koyduğum fotolardaki Defender'ın boyası bence çok vasat. Gerçekten kötü bir işçilik var, köşeler ışıkta parlıyor ve matlığı falan kalmıyor.

Bugün Maslak Oto Sanayi'deydim, bir kurtariciyi mat siyah boyamışlar ve gerçekten çok güzel duruyordu. Acelem olmasa, durup sahibini bulacak ve konuşacaktım. Mat siyah folyo da olabilir belki ama boya gibi gördüm ben. Yarın yine sanayide olacam, adamlarla konuşup seni haberdar ederim. eğer boya ise: gözünde canlandırman için söylüyorum, mat siyah Ducati monster boyasının aynısı. Boyadaki matlık çok doygun ve her noktada aynı değerde idi. Yarın foto da çekip koyarım.

Parçalara, gözünaydın ( fotoları görünce, Göktuğ'nun espiriyi ben patlatacaktım :D ).

Barış

sertem41' Alıntı:
Bence de Erkan doğru söylüyor, ilerde bu konularda sıkıntı yaşarsın.

Selam Serhat,

Uyarınız bence de doğru ama: boyadaki hafif çizikler ve zaman zaman araca yağmış olan toz, çok güzel bir görünüm katar diye düşünüyorum. Sonuçta; arazi aracının gerçek yaşayan tanımı bir araç Defender bence. Kendi düşüncemdir, belirtmek istedim. Nihai karar tabiiki mal sahibinindir :D

Hayırlısı olsun,

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR