tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon 14 Kas 2010 #257 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Göktuğ, polyannayım ben eklemem ;D
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Kas 2010 #258 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım arkaya kilit mi abi?
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon 14 Kas 2010 #259 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Defender kilitsiz olamaz 525 dolar detroit %100
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Kas 2010 #260 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım peki ya arb ler?
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon 14 Kas 2010 #261 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Burada detroiti kullanan arkadaşım var çokçok memnun. O yüzden başka marka araştırmadım. Birde bildiğim kadarıyla Arb ler havalı montajları daha zor,
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Burada detroiti kullanan arkadaşım var çokçok memnun. O yüzden başka marka araştırmadım. Birde bildiğim kadarıyla Arb ler havalı montajları daha zor,
ProntoBasso L200 Bigfoot 185 Hp Mesajlar 501 Tepkime Puanı 28 Yer İstanbul 14 Kas 2010 #262 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım tahaozak' Alıntı: Burada detroiti kullanan arkadaşım var çokçok memnun. O yüzden başka marka araştırmadım. Birde bildiğim kadarıyla Arb ler havalı montajları daha zor, Genişletmek için tıkla ... evet, ayrıyeten kompresörü var hava borularının tesisatı var baya bi teferruat, havalı ve havasız olunca arada ne gibi bi fark oluyo kulanımda acaba.
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım tahaozak' Alıntı: Burada detroiti kullanan arkadaşım var çokçok memnun. O yüzden başka marka araştırmadım. Birde bildiğim kadarıyla Arb ler havalı montajları daha zor, Genişletmek için tıkla ... evet, ayrıyeten kompresörü var hava borularının tesisatı var baya bi teferruat, havalı ve havasız olunca arada ne gibi bi fark oluyo kulanımda acaba.
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon 14 Kas 2010 #263 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Bildiğim kadarıyla havalı istenildiği zaman devreye sokuluyor. Buda normal kullanımda avantaj sağlıyor (özellikle virajlarda). Benim ki tam tersi
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Bildiğim kadarıyla havalı istenildiği zaman devreye sokuluyor. Buda normal kullanımda avantaj sağlıyor (özellikle virajlarda). Benim ki tam tersi
ProntoBasso L200 Bigfoot 185 Hp Mesajlar 501 Tepkime Puanı 28 Yer İstanbul 14 Kas 2010 #264 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Hımm o zaman bu detroit ile sürekli kitli kalıyor diferansiyel, yol kullanımında problem yaratacaktır.
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Hımm o zaman bu detroit ile sürekli kitli kalıyor diferansiyel, yol kullanımında problem yaratacaktır.
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon 20 Kas 2010 #265 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Arka kapıda istediğimiz matlığı yakaladık aksilik olmazsa pazartesi- salı boyanacak
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Arka kapıda istediğimiz matlığı yakaladık aksilik olmazsa pazartesi- salı boyanacak
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 20 Kas 2010 #266 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım hayırlı uğurlu olsun abi
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 21 Kas 2010 #267 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Hadi Taha cım, yavaş yavaş çıktı meydana , az kalmış. Biraz daha sabır.
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Hadi Taha cım, yavaş yavaş çıktı meydana , az kalmış. Biraz daha sabır.
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 22 Kas 2010 #268 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım maşallahı var abi.... varsa yeni resimler görelim onları da
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon 23 Kas 2010 #269 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Yoklama boya atıldı. Yarın fırında boya atılacak. Rollbar boyaya hazırlandı.
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Yoklama boya atıldı. Yarın fırında boya atılacak. Rollbar boyaya hazırlandı.
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 23 Kas 2010 #270 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Maşallah, maşallah.
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon 23 Kas 2010 #271 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım hazırlık boyasından birkaç resim daha
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 23 Kas 2010 #272 Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Geliyor yavaş yavaş KARA ŞİMŞEK.