Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım
Rngi ne renk olursa olsun eminim çok yakışacaktır, fakat yeni toplanmış, yeni boyanmış bir aracı ormanın içinde, o ağaç dallarının aralarından gerçerken inanın düşünemiyorum.
Benim içim elvermez diye düşünyorum. Bu aracı aldığımda boya yaptırmayı bile düşündüm ama daha sonra anladım ki şu an için hiç gerek yokmuş. Üzerindeki boya iyice patlayana kadar devam edeceğim, arazide daha rahat oluyorum.
Sonuçta bu araçalara çamur yakışıyor.
Ama ilk defa boya yapıldığı için renk önemli tabi.
suyabatmaz' Alıntı:Selam Serhat,
Uyarınız bence de doğru ama: boyadaki hafif çizikler ve zaman zaman araca yağmış olan toz, çok güzel bir görünüm katar diye düşünüyorum. Sonuçta; arazi aracının gerçek yaşayan tanımı bir araç Defender bence. Kendi düşüncemdir, belirtmek istedim. Nihai karar tabiiki mal sahibinindir
Hayırlısı olsun,
Barış
Rngi ne renk olursa olsun eminim çok yakışacaktır, fakat yeni toplanmış, yeni boyanmış bir aracı ormanın içinde, o ağaç dallarının aralarından gerçerken inanın düşünemiyorum.
Benim içim elvermez diye düşünyorum. Bu aracı aldığımda boya yaptırmayı bile düşündüm ama daha sonra anladım ki şu an için hiç gerek yokmuş. Üzerindeki boya iyice patlayana kadar devam edeceğim, arazide daha rahat oluyorum.
Sonuçta bu araçalara çamur yakışıyor.
Ama ilk defa boya yapıldığı için renk önemli tabi.