Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,447
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Serhat,

Uyarınız bence de doğru ama: boyadaki hafif çizikler ve zaman zaman araca yağmış olan toz, çok güzel bir görünüm katar diye düşünüyorum. Sonuçta; arazi aracının gerçek yaşayan tanımı bir araç Defender bence. Kendi düşüncemdir, belirtmek istedim. Nihai karar tabiiki mal sahibinindir :D

Hayırlısı olsun,

Barış

Rngi ne renk olursa olsun eminim çok yakışacaktır, fakat yeni toplanmış, yeni boyanmış bir aracı ormanın içinde, o ağaç dallarının aralarından gerçerken inanın düşünemiyorum.

Benim içim elvermez diye düşünyorum. Bu aracı aldığımda boya yaptırmayı bile düşündüm ama daha sonra anladım ki şu an için hiç gerek yokmuş. Üzerindeki boya iyice patlayana kadar devam edeceğim, arazide daha rahat oluyorum.

Sonuçta bu araçalara çamur yakışıyor.

Ama ilk defa boya yapıldığı için renk önemli tabi.

Etiketler

Bora bey, inanın motor içi,araç içi ve ön göğüs siyah olmasaydı rengi buna kesin çevirirdim. Barış bey bahsettiğiniz boyayı resimleyebilirseniz çok sevinirim. Çizilmesi konusunda gülü seven dikenine katlanır diyelim kendimizi avutalım. Serhat bey bu arada bende sizin gibi aracın hiç bir yerine dokunmayacaktım taaki sağ ön kapı yere düşene kadar :smiley: Simdiki bakım sanırım bir 15 sene gider. 15 sene sonrada çocuklarım düşünür artık :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Mat gri de çok iyiymiş tahay bey madem aklınız bulandı bir de ben bulandırayım mat fümeyi gördünüzmü :D
Kafam karışık değil şimdi toplamaya başlasam kesin mat gri derim.

Taha bey biz ikinciye başladık biraz hızlandır şu arabayı...Ercan Süzer

SDC12987.jpg

Abi tecrübe konusunda baya eksiklerim var. Daha çook sanayide çay içmem gerek sizin seviyeye gelebilmek için. Ama artık bitti gözüyle bakıyorum :smiley:

Taha merhaba;

Yakında DEFENDER buluşması yapmayı planlıyoruz, seni de görmek istiyoruz bak ona göre ne yapacaksan yap aracı yetiştir.

sertem41' Alıntı:
Taha merhaba;

Yakında DEFENDER buluşması yapmayı planlıyoruz, seni de görmek istiyoruz bak ona göre ne yapacaksan yap aracı yetiştir.
Ben bu hali ilede gelirim yeterki aksi bir zamana denk gelmesin ;)

tahaozak' Alıntı:
Ben bu hali ilede gelirim yeterki aksi bir zamana denk gelmesin ;)

Düşüncelerin için çok sevindiğimi belirtmek isterim.

Ayrıca konu başlığında yorumlarını yazarsan ve istediğin bir tarihi belirtirsen oratk bir yer ve zaman çıkarmaya çalışıyoruz.

Senin düşüncelerinide orada görmek isteriz.

O konuya bulaşmıştım zaten. Ankara veya civar illeri bana göre orta sayılır. Türkiyein her ucundan yaklaşık 6-9 saat arası.

tahaozak' Alıntı:
O konuya bulaşmıştım zaten. Ankara veya civar illeri bana göre orta sayılır. Türkiyein her ucundan yaklaşık 6-9 saat arası.

Ben Tekirdağ çorludan eşimle beraber katılacağım,eğerki çok fazla katılım olurda şartlarımızı zorlar en azından gelmeye çalışırız.Ancak en az 12 saat yol gel,12 saatte dön toplamda 24 saat.Değermi?Belki değer ama İstanbuldan ne kadar katılım olur o ayrı mesele.Kaldıki sadece buluşma,tanışma olacağı için çok fazla katılım olacağını sanmam.Yinede konunun açıldığı sayfada tartışılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.

Değerli arkadaşlarım bu paylaşımlarınızı lütfen diğer konu başlığımızda yazarsanız diğer arkadaşlarımızında konu ile düşüncelerini almış oluruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64603.msg766747#msg766747

Araç bir ay içinde biter diye tahmin ediyorum. Teoride; 3 gün boya , 7 gün elektrik, 4 gün döşeme, 2 gün cam, 1 gün kaporta işi kaldı uygulamada bakalım ne olacak.

Merakla bekliyorum Taha bey, özellikle mat siyah rengi çok merak ediyorum.
Birde sormak istediğim ebay den sipariş ettiğiniz kilitler geldi mi ?

Kolaylıklar diliyorum.

ProntoBasso' Alıntı:
Merakla bekliyorum Taha bey, özellikle mat siyah rengi çok merak ediyorum.
Birde sormak istediğim ebay den sipariş ettiğiniz kilitler geldi mi ?

Kolaylıklar diliyorum.
Kilitlri ebayda baktım da siparişi geçverdiğimden mi kısmetten mi elinde kalmamış satanın. Sonra distribütörüne ulaştık biraz daha fazla ödeyerek sparişi verdim. Yola çıktı ama tam olarak nerede bilmiyorum takip numarasından bakıyorum güncel değil. Birde bayrama denk geldik 1 haftada gümrükte yatar :(.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.