Teşekkürlerdesperado-ist34' Alıntı:takip
Çok güzel bir iş çıkartıyorsunuz.
Araç çıktığı gibi 4 ay önce battığım 5 saat uğraştıktan sonra yardımsever hemşerilerim tarafından çıkarıldığım çamurun içine balıklama dalacam (2 jeep bir pickup çıkaramadı) fotoğrafını koyacağım insalar giyisilerini dizine kadar sıyırıp o balçık çamurun içinden beni çıkardılar onlara tekrar teşekkür ediyorum. (Karede olmayanlarda var)sertem41' Alıntı:Taha Selam;
İlk çamura girişinde ki yüzünün hali nasıl olacak çok merak ediyorum, nasıl kıyacaksın bu prensese...
Teşekkürler, elimden geleni yapıyorum güzel 4x4 olması için :aslanaybars' Alıntı:ilgiyle okudum ve takip ediyorum artık cok güzel olacagı kesin...kolay gelsin sizlere biz burdan takibe devam...
Dün yapıldı ama beğenmedim. bugün 3 deneme daha yapılacak. Sorun boyayı istediğimiz matlığa kavuşturamamız.veteran' Alıntı:yok mu abi daha resim boyadan
İnşallah. Buğünki denemeler de olmazsa normal bir boya vurduracağım. Maddi durum el verdiği zaman son çare kaplama yaptıracamveteran' Alıntı:valla zor iş
oranı kaybetme de abi sonrasında da lokal işlere filan lazım olur çunku...
inşallah istediğin güzellikte çıkar
abi kaplama yapacaksan parça parça yaptırman lazım kanımca...tahaozak' Alıntı:İnşallah. Buğünki denemeler de olmazsa normal bir boya vurduracağım. Maddi durum el verdiği zaman son çare kaplama yaptıracam
tahaozak' Alıntı:Kaplamaya gerek kalmadan halledecez düşüncesindeyim. Az önce HUMA otodan
BRITPART VINÇ, DB12000I
BOOST JANT
TMAX 60" KRİKO
KARTER KORUMA
ÇAMURLUK KORUMA
Sparişlerini verdim. Pazarlık yapmıyorlar ama %15 gezenbilir indirimi yapıyorlar.