Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,440
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Haydi hayırlı olsun. Pazartesi bir aksilik çıkmazsa resimler burada

Etiketler

Taha Selam;

İlk çamura girişinde ki yüzünün hali nasıl olacak çok merak ediyorum, nasıl kıyacaksın bu prensese...

ilgiyle okudum ve takip ediyorum artık cok güzel olacagı kesin...kolay gelsin sizlere biz burdan takibe devam... ;)

desperado-ist34' Alıntı:
takip

Çok güzel bir iş çıkartıyorsunuz.
Teşekkürler
sertem41' Alıntı:
Taha Selam;

İlk çamura girişinde ki yüzünün hali nasıl olacak çok merak ediyorum, nasıl kıyacaksın bu prensese...
Araç çıktığı gibi 4 ay önce battığım 5 saat uğraştıktan sonra yardımsever hemşerilerim tarafından çıkarıldığım çamurun içine balıklama dalacam :smiley: (2 jeep bir pickup çıkaramadı) fotoğrafını koyacağım insalar giyisilerini dizine kadar sıyırıp o balçık çamurun içinden beni çıkardılar onlara tekrar teşekkür ediyorum. (Karede olmayanlarda var)

DSC00407.jpg

aslanaybars' Alıntı:
ilgiyle okudum ve takip ediyorum artık cok güzel olacagı kesin...kolay gelsin sizlere biz burdan takibe devam... ;)
Teşekkürler, elimden geleni yapıyorum güzel 4x4 olması için ::smiley:

veteran' Alıntı:
yok mu abi daha resim boyadan
Dün yapıldı ama beğenmedim. bugün 3 deneme daha yapılacak. Sorun boyayı istediğimiz matlığa kavuşturamamız.
denemeden 2 kare

010.jpg

011.jpg

veteran' Alıntı:
valla zor iş

oranı kaybetme de abi sonrasında da lokal işlere filan lazım olur çunku...

inşallah istediğin güzellikte çıkar
İnşallah. Buğünki denemeler de olmazsa normal bir boya vurduracağım. Maddi durum el verdiği zaman son çare kaplama yaptıracam

tahaozak' Alıntı:
İnşallah. Buğünki denemeler de olmazsa normal bir boya vurduracağım. Maddi durum el verdiği zaman son çare kaplama yaptıracam
abi kaplama yapacaksan parça parça yaptırman lazım kanımca...
bir de perçinler filan var...

kaplama oralardan atabilir... iyi yapan bir yere yaptırman lazım

Kaplamaya gerek kalmadan halledecez düşüncesindeyim. Az önce HUMA otodan
BRITPART VINÇ, DB12000I
BOOST JANT
TMAX 60" KRİKO
KARTER KORUMA
ÇAMURLUK KORUMA

Sparişlerini verdim. Pazarlık yapmıyorlar ama %15 gezenbilir indirimi yapıyorlar.

tahaozak' Alıntı:
Kaplamaya gerek kalmadan halledecez düşüncesindeyim. Az önce HUMA otodan
BRITPART VINÇ, DB12000I
BOOST JANT
TMAX 60" KRİKO
KARTER KORUMA
ÇAMURLUK KORUMA

Sparişlerini verdim. Pazarlık yapmıyorlar ama %15 gezenbilir indirimi yapıyorlar.

çamurluk koruma da nedir?
bir de boost jantlar + bijonlar kaça geldi? + göbekler tabi

ayrı ayrı bilgin var mı abi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR