Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,150
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

tahaozak' Alıntı:
Rica ederim abi bu arada kar manzarası 10 numara. Benim okunmuşa ne oldu ?

Baba okunmuşun malzemsi hazırda, okuyacak vatandaşı bulamıyorum, ama haber saldım tez zamanda geliyormuş.

Sorun yok, az daha sabır. ;) ;)

Etiketler

ihg70' Alıntı:
Vaaayyy, Serhat abi, stepne yapmışsın kendine ;D

Taha kendi aracını tamamlayamıyor bari eşe dosta yardım edeyim onların arbalarında ki eksikleri tamamlayayım diyor.

Sağolsun Taha kardeşim yardımcı oldu.

Serhat bende marmaristen bir arkadaş aynı zamanda gezenbilirden bu gün stepne ve bağlantı aparatını gönderdi,kaput üstü montajını yaptım hemen çok şık durdu.

dalyan' Alıntı:
Serhat bende marmaristen bir arkadaş aynı zamanda gezenbilirden bu gün stepne ve bağlantı aparatını gönderdi,kaput üstü montajını yaptım hemen çok şık durdu.

Güle güle kullan abi, allah kullanmayı nasip etmesin, inaşaallah gerek kalmaz. Şık durmaz mı abi, araba kendine geldi.

sertem41' Alıntı:
Güle güle kullan abi, allah kullanmayı nasip etmesin, inaşaallah gerek kalmaz. Şık durmaz mı abi, araba kendine geldi.

Sanada hayırlı olsun Serhat,afedersin demin temennide bulunmayı unutmuşum,evet halklısın pek bir heybetli oldu benim Maraşal ;D

abi son resimleri alsak ya?

nedir son durum?

içten, dıştan? çek 3 5 resim de gçrelim ayların sonunda fiziken toparlanmış bir defender... bari öyle avutıym kendımı ;D ''istenilirse toplanıyormuş'' diye

dalyan' Alıntı:
Abi ben yollayacaktım sana, geciktim heralde. Benim lastikleri sattım bir kaportacıya oraya bıraktım 3-4 gün sonra jantları almaya gittim usta jantlarla beraber lastikleri köye çıkarmış 10 kere dedim getir de janları alalım bugün yarın oyaladı.
göktu' Alıntı:
abi son resimleri alsak ya?
nedir son durum?
içten, dıştan? çek 3 5 resim de gçrelim ayların sonunda fiziken toparlanmış bir defender... bari öyle avutıym kendımı ;D ''istenilirse toplanıyormuş'' diye
Göktuğ benim araç son koyduğum resimle aynı aşamada. Arabayı sanayiden aldım çektim arkadaşın mağazının önüne 1 hafta orada kaldı, sadece bir ara sanayiye getirip aksını ve turbosunu değiştim.

Ön koltukları bej deri ile kaplattım. Konsol aldığımda vardı onuda kaplattım. Hala arka koltuğu bulamadım :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR