Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,152
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Fotograf koymuyorum çünkü hiçibirşey yapmadım :smiley: (kafamı dinlemek dışında ). Rica ederim abi, dalyana da sözüm var onu da ilk fırsatta yollaycam.
Ugur ufak bir deneme yaptım, ısınmadan yeşil sahalara dalmıyim dedim sakatlanmayalım ;)

Etiketler

Aks'ı kırık bir def nasıl olur'un resmi ;D

001.jpg

tahaozak' Alıntı:
Aks'ı kırık bir def nasıl olur'un resmi ;D

Garibimin boyny bükülmüş gibi, üzüldüm vallahi ya, keşke koymasaydın bu fotoğrafı Taha. İçim gitti, yalnız başına da kalmış orda. :'( :'(

taha geçmiş olsun. 02 ocak pazar kar gezisinde boş geniş alanda şımarırken benim araçta ön sağ kısa aksı kesti ;D mersin'de bulma ihtimalimiz zor derken tesadüf bir parçaçıda bulduk hemde keçesiyle birlikte orjinal ingiliz taktık ;)

162917_495719268873_618723873_5857761_2738943_n.jpg

163799_495719058873_618723873_5857757_4626835_n.jpg

166613_495718998873_618723873_5857755_2915017_n.jpg

bora1071' Alıntı:
parçaçıda bulduk hemde keçesiyle birlikte orjinal ingiliz taktık ;)
Olacak bu aksilikler, Ne kadara aldın parçayı ?
göktu' Alıntı:
paçalık taksana abi sanki paçalık olmamasının eksikliği var o arkaya sıçramış çamurlarda

olabilir mi?
Latiği dışarı aldık ya dodikler yetmiyor biraz daha genişletmek lazım. Paçalık takmayı hiç düşünmedim ama bu gidişle takacağım heralde.

250 tl keçe, ingiliz aks ve işçilik dahil gitti, tamiri yapan usta hem aile dostumuz ve tanıdıktır ;) ben ingiliz aks için 300 e yakın fiyat, yerli için 125 şeklinde fiyatlar almıştım. parçayı bulduğumuz yerde yıllar öncesinden alınıp tozlu tezgahlar arasında ürünün kalmış olması, mersinde kimsenin bu ürünü uzun zamandır sormaması alışveriş pazarlık şansımızı arttırdı. :smiley:

Fiyat tahminlerimin üstünde çıktı. Bakalım ben kaça hangi malı bulabilecem.

Ben lastiklerin çamur atması konusunda bir örnek vereyim.

Lastik ebatları 265x70x16

Görüntü ortada.

P1010032.jpg

bora1071' Alıntı:
250 tl keçe, ingiliz aks ve işçilik dahil gitti, tamiri yapan usta hem aile dostumuz ve tanıdıktır ;) ben ingiliz aks için 300 e yakın fiyat, yerli için 125 şeklinde fiyatlar almıştım. parçayı bulduğumuz yerde yıllar öncesinden alınıp tozlu tezgahlar arasında ürünün kalmış olması, mersinde kimsenin bu ürünü uzun zamandır sormaması alışveriş pazarlık şansımızı arttırdı. :smiley:

Ben de yaz sonu aldım britpartın aksını Kayalar otodan 80 tl'ydi... Sıkıntı çıkarmadı çok şükür şu zamana kadar...

sword7' Alıntı:
Ben de yaz sonu aldım britpartın aksını Kayalar otodan 80 tl'ydi... Sıkıntı çıkarmadı çok şükür şu zamana kadar...

Üstad bu ne ya... Arada ne kadar çok fark var. Yanlışlık yok değil mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR