Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,152

Etiketler

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

sertem41' Alıntı:
Ben değil de Bora arasa daha iyi olur sanırım. :smiley:

terzi kendi söküğünü dikemez derler ya güya satınalmacıyız yuv ;D fiyatları birebir firmalardan sormuş değilim faceten birkaç kişiye anlık sordum. kayalar aranmalı tabi ;)

bora1071' Alıntı:
terzi kendi söküğünü dikemez derler ya güya satınalmacıyız yuv ;D fiyatları birebir firmalardan sormuş değilim faceten birkaç kişiye anlık sordum. kayalar aranmalı tabi ;)

Boracım samiyetine sığınarak espri yaptım...

Bir örnek te ben vereyim, İzmitte ki yaşadığımız sıkıntıya bir örnek olsun.

Kayalardan KM teli aldım (10 TL) , benim ki kırık ve çalışmıyordu. Bunu değiştireyim dedim, herhangi bir motorcu yapabilirdi bunu ama farketmez dedim OTOKAR servisine gittim, taktılar. Fakat çalışmadı, ben kırık ken bile öle böyle çalışıyordu nasıl olur dedim, saati kontrol ettirdim başka yere sorun yok. OTOKAR servisi şanzıman aşşaya inmesi lazım dedi, içinde ki dişli grubunun değişmesi lazım ded, falan falan, hesap çıkar dedim, 300 TL dediler, sıyırdım tabi kafayı, bu adamlar bişiden anlamıyolar dedim, başka bir yere gittim bugün bu işi 20 TL ye hallettim.

Konudan uzaklaştık biraz ama, konun özü İYİ ARAŞTIRMAK LAZIM, HERKESE GÜVENMEMEK LAZIM.

Selamlar.

Serhat abi senin defender çamurlu çok şık durmuş ben olsam hiç yıkatmam :smiley: Aks konusunda başka bomba 160 tl hurdacıda ;D Hurdacıda yine kobra ön defransiyel gardann diskler vs.. kople 2000 tl yine gidip geliyorum çünkü, aks hem daha güçlüymüş hemde istavrozlu olduğu için patinaja daha az düşüyormuş birnevi yarım kilit diyebiliriz. Ne kadar doğru araştımak lazım tabi.

tahaozak' Alıntı:
Serhat abi senin defender çamurlu çok şık durmuş ben olsam hiç yıkatmam :smiley: Aks konusunda başka bomba 160 tl hurdacıda ;D Hurdacıda yine kobra ön defransiyel gardann diskler vs.. kople 2000 tl yine gidip geliyorum çünkü, aks hem daha güçlüymüş hemde istavrozlu olduğu için patinaja daha az düşüyormuş birnevi yarım kilit diyebiliriz. Ne kadar doğru araştımak lazım tabi.

Taha sen arkaya dif kilit getirdin diye biliyorum, önlerde istenen rakamı görünce şaşırdım pahalı gibi kilit koy daha iyi diyeceğim ama, aks kırman gibi bir sorun yaşamayacağın için çok daha güzel olacak sanırım.

Ama araştırmakta fayda var sanırım, konu hakkında çok bilgim yok ama senin dediğin gibi çıkarsa bir taşla iki kuş vurmuş olacaksın.

Benim defransiyel gardanı alcak 700 tl sayacak. Kalıyor 1300 biraz pazarlık yaptımmı 1000 tl ye belki indirebilirim. Benim fren disklerini alıp arkaya koyacam diskler 200 desek fren merkezi gergisi 200 desek= 400 tl oradan avantajım oluyor böyle düşünürsek fiyat olarak mantıksız durmuyor. 1000 tl ye köklü bir değişiklik.

tahaozak' Alıntı:
Benim defransiyel gardanı alcak 700 tl sayacak. Kalıyor 1300 biraz pazarlık yaptımmı 1000 tl ye belki indirebilirim. Benim fren disklerini alıp arkaya koyacam diskler 200 desek fren merkezi gergisi 200 desek= 400 tl oradan avantajım oluyor böyle düşünürsek fiyat olarak mantıksız durmuyor. 1000 tl ye köklü bir değişiklik.

2jf0ltv.gif

Sticker ile ilgili bütün sıkıntılarınızı gidereceğim az kaldı arkadaşlar sitemiz yayınlanmak üzere
istedğiniz şekilde özelliklerde istediğiniz marka arabaya sadece arabanın markasını modelini ve rengini
bildireceksiniz istediğiniz tasarımı birebir ölçülerde size yollayacağız (çok yakında)

zerzul' Alıntı:
Sticker ile ilgili bütün sıkıntılarınızı gidereceğim az kaldı arkadaşlar sitemiz yayınlanmak üzere
istedğiniz şekilde özelliklerde istediğiniz marka arabaya sadece arabanın markasını modelini ve rengini
bildireceksiniz istediğiniz tasarımı birebir ölçülerde size yollayacağız (çok yakında)

süper olur merakla bekliyoruz....saygılar

Şimdiye kadar yapmayı hep ertelediğim. Halbuki ilk yapmam gereken şeyi bugün yaptırdım. 2mm krom sacdan kulplu huni.
OHHHHHHBEEEE DÜNYA VARMIŞŞ ;D ;D ;D ;D ;D

image016.jpg

tahaozak' Alıntı:
Şimdiye kadar yapmayı hep ertelediğim. Halbuki ilk yapmam gereken şeyi bugün yaptırdım. 2mm krom sacdan kulplu huni.
OHHHHHHBEEEE DÜNYA VARMIŞŞ ;D ;D ;D ;D ;D

Anlaşıldı, yine ters giden bir şeyler var.

Hunili bir fotoğrfını bekliyoruz. :D :D :D

Taha kardeşim fotoğrafta sana ait olan bir şey var bakalım tanıdık gelecek mi?

Teşekkürler tekrar.

1 (18).jpg

Rica ederim abi bu arada kar manzarası 10 numara. Benim okunmuşa ne oldu ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR