Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,150

Etiketler

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Merhaba Taha,

Bir süredir aralıklarla, yazılanları okudum ama birşeyler yazmadım hiçbiryere.
Defender'ın başına gelenler için üzüldüm ama halletmişsin tüm sorunları sanırsam. Hayırlı olsun, son fotoğraflar çok güzel.

Eksiklerden sözediyorsun doğal olarak ama dıştan araç bitmiş, tamposuz - koltuksuz demişsin ama hiçbir problemi yok bence. Boya da çok şık duruyor.

41 kere Maşallah,

Barış

Teşekkürler Barış. Troff ile hafta sonu aracı deneme şansım oldu. Çok keyifli bir gezi oldu.

001.jpg

002.jpg

164563_10150392811290093_695500092_16969387_170737_n.jpg

165760_10150392812115093_695500092_16969405_429453_n.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
Çok güzel fotolar, Maşallah.

Taha niye şnorkeli taktırmadın?
Eldekini mi taksam yoksa kobramı taksam diye kararsız kaldım. Bu yüzden henüz takamadım.
HSN61' Alıntı:
taha abi şimdi yaptığın olmadı amerikan rüyası tam olarak fotoda gözukmüyo ama
Amerikanı anladık da rüyası ne ?

rüya kısmı sana ait abi hayallerinin arabası manasında ben sana diyorum bırak şu ingiliz lanetini diye ;D ;D ;D

konuyu baştan beri okuyorum ,sizdeki sabıra vegyretinize imrenmemek elde değil.size çok ama çok sabılı ve sağlıklı günler diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR