Lastikçi yerine oturmadı diyor ben çok anlamam ama baktığımda aksın kafasındaki vidalara alıyor jantın içi.edaghan' Alıntı:Bu konudan emin misiniz? Def, disco 1, RRC jantları aynıdır. Boost'ların Def'e direkt uyması lazım. Eğer illaki spacer alacaksanız, 30mm alın.
Benim bildiğim kadarıyla tek çeşit.NVR01' Alıntı:bu boost jantın kaç çeşiti var tek bi çeşitmi yoksa farklı modelleride varmı offset olarak felan........... ;D
tahaozak' Alıntı:Keşke banada söyleselerdi. Bu arada jantların satılmış hayırlı olsun, banada komisyon verirsin artık o kadar çığırtkanlık yaptım
noldu abi hayırdır?tahaozak' Alıntı:Parasından değilde iş yürümedi. Kaçak bir şekilde plakasız ruhsatsız koltuksuz 10 km yol gittim sonuç hüsran : ))
abi en azından dneiyorsun oluyor olmuyor birşeyler dönüyor yani...tahaozak' Alıntı:Bir haftadır hiçbir işim yürümüyor araçta hiçbir değişiklik yapamadım moralim bozuldu bari dedim aracın lastiklerini ve jantlarını değişeyim bu hafta bir şey yaptım diyeyim ama malesef (Serhat abininde jantını yollamış olurdum) jantlar uymadığı için taktıramadım. Hüsranım bu
tahaozak' Alıntı:Aynı tonda cam filmi çektir . Bütün dertlerinden kurtul :
ama aynı dertlerden müzdaribiz...tahaozak' Alıntı:tamam abi ben bir şey demedim.