Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,469

Etiketler

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Taha Kardeşimizin Defender'ının, Milattan ( evrim geçirmeden ) önceki görüntüleri ;D ;D ;D

taha_01.jpg

taha02.jpg

taha03.jpg

taha04.jpg

taha05.jpg

Sabır kardeşim.
Aksilikler seni yıldırmasın.
Nihayetinde bunların hepsi bitecek ve sefasını sürmeye başlayacaksın.
Defender'e değer katan böyle azimle, sabırla uğraşmak zaten.

Bence de,

Üçünüz de ( Taha - İbrahim - Göktuğ ) artık sona geldiniz, 41 kere Maşallah diyelim üçünüze de.
Allah nazardan korusun. Üçü de birbirinden yakışıklı olacak ;D ;D ;D

İyi günlerde, kazasız-belasız kullanın inşallah.

Tahadan ses çıkmıyor bugünlerde canı sıkkın anlaşılan :smiley: Bu işler böyle yapacak birşey yok benim araçta aldığımdan beri her hafta sanayideyim :D son 2 hafta sanayiye gitmedim, dün sanayiye gidince herkes nerdesin sen yahu demeye başladı :D Alışıyo insan bir süre sonra :D Gülazerde dünden beri sanayide yatıyor, bakalım kaç güne çıkacak :smiley:

Araçı saklayabilecek uygun bir yerim olsa hiç düşünmem çekerim. Kaç ayda kendime gelirsem yapmaya devam ederim o kadarki bunaldım. Ama yapacak birşey yok elmahkum :smiley:

Yok, yok bir defa bıraktın mı bir daha başlayamazsın kalır öyle bişey kalmamış ya burdamı vazgeçeceksin ? Aracı yeni aldığını ve tüm işlemlere sıfırdan başlayacağını ve yapacaklarını bir düşün :D o zaman anlayacaksın ki çoğu gitmişşşşş azı kalmış :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Yok, yok bir defa bıraktın mı bir daha başlayamazsın kalır öyle bişey kalmamış ya burdamı vazgeçeceksin ? Aracı yeni aldığını ve tüm işlemlere sıfırdan başlayacağını ve yapacaklarını bir düşün :D o zaman anlayacaksın ki çoğu gitmişşşşş azı kalmış :smiley:

Barış ın yolladığı resimleri şimdi farkettim ve birşeyler yaptığımı hissettim :smiley: Çok sağol Barış.
Bırakmak gibi bir lüksüm yok çünkü aracı çekebileceğim bir yer yok :smiley:. Dün akşam defransiyel kilidini denedim baya bir keyif verdi. Sonra da biraz kaşıntı aldı beni ön taraftaki defransiyeli akrebin defransiyeliyle değişme fikri kafamı kurcalayıp duruyor.. Benim defransiyeli verip üstüne 1300 tl vermeye değermi onu bilmiyorum.

tahaozak' Alıntı:
Araçı saklayabilecek uygun bir yerim olsa hiç düşünmem çekerim. Kaç ayda kendime gelirsem yapmaya devam ederim o kadarki bunaldım. Ama yapacak birşey yok elmahkum :smiley:
mla.

Taha bey merhaba
Bende aracımı toplarken öyle an geldi,dökeyim benzini yakayımda kurtulayım bu beladan dedim.
Aracın işleri bitti,bu seferde alım satım işleri...
Artık tamam kafayı sıyırıyorum dedim,neyse oda bitti.
Şimdi aracımı keyf alarak kullanıyorum ve sadece debriyaj üst merkezini değiştirdim onun dışında hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür
Bunları anlatmamdaki sebep,aracınızı bitirdiğinizde bu günkü yaşadıklarınızı tebessümle karşılıyacak olmanızdır,selamlar.

Tek avunduğum şey o Ertan bey. Ama insan bu dayanamıyor, son aksiliğimiz camların net çalışmaması. Kapıları baştan kırdık macun,astar,boya herşeyi bir daha baştan almak aracın hiç bitmeyeceği hissini uyandırıyor. (Askerliğin son gününde hissettiğim ben bu askerliği bitiremeyecem hissi gibi).

Defransiyel olayında fazla aceleci olma bence herşey birden yapılmaz, aracı bir çıkar biraz sür, birkaç off road gezisine gel seni tatmin etmiyorsa değişikliğe gidersin difransiyel değiştirmek zor bi iş değil sonradan da rahatlıkla yapılabilir.

Boost jantlar 'spacer'siz araca uymuyor malesef. Kaç mmlik taksam nereden alsam? Dikkat edilecek bir husus varmıdır? Huma otoda birkaç çeşit var mesela 25mm spacer 252 tl

tahaozak' Alıntı:
Boost jantlar 'spacer'siz araca uymuyor malesef. Kaç mmlik taksam nereden alsam? Dikkat edilecek bir husus varmıdır? Huma otoda birkaç çeşit var mesela 25mm spacer 252 tl

Bu konudan emin misiniz? Def, disco 1, RRC jantları aynıdır. Boost'ların Def'e direkt uyması lazım. Eğer illaki spacer alacaksanız, 30mm alın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri