Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,463
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Yarın boya işini hallettirebilirsem başlayacağım. Teoride sıkıtı yok bakalım uygulamada ne olur. Aslında bu hurdacılar aç gözlü olmasalar al onlardan geç karşıya ama malsef sıfır değerinin bile üstünde isteyenler oluyor. Ellerinde çürütüyorlar valla arabaları. Ankarada bir hurdacıya gittim hurdacı değil çöplük olmuş bütün malzemeler çamurun içinde sonrada müşteri bekliyor anlamak mümkün değil.

Etiketler

Merhaba,

Taha, tavan döşemesi ile ilgili Cengiz ve Soner var burada Maslak'ta, bizim Defender tavan kalıplarını dökmüşler, ister gri tonlu fiber olarak takılıyor, istersen tavan döşemesi kaplıyorsun üzerine. Maslak'ta yaptır demiyorum tabi ;D ;D ;D ama Soner veya Cengiz'in telefonlarına şimdi bakayım ve buraya yazayım. İbrahim'in aracı da şuan onlarda döşeme için. Fiyatta anlaşırsan kargo ile sana tavan parçalarını yollarlar, hatta onlarda bol miktarada döşeme de mevcut. Senin istediğin türden demo döşeme parçaları da yollarlar diye düşünüyorum.

Cengiz ve Soner'in kartları benim ofiste olabilir, burada ( evde ) değilse, yarın atarım telefonlarını. İbrahim'den de temin edebilirsin telefonlarını. Yaptıkları tavan kalıpları bence Defender camiasına büyük katkı ;D fiyat konuşmak gerekir tabi.

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Taha, tavan döşemesi ile ilgili Cengiz ve Soner var burada Maslak'ta, bizim Defender tavan kalıplarını dökmüşler, ister gri tonlu fiber olarak takılıyor, istersen tavan döşemesi kaplıyorsun üzerine. Maslak'ta yaptır demiyorum tabi ;D ;D ;D ama Soner veya Cengiz'in telefonlarına şimdi bakayım ve buraya yazayım. İbrahim'in aracı da şuan onlarda döşeme için. Fiyatta anlaşırsan kargo ile sana tavan parçalarını yollarlar, hatta onlarda bol miktarada döşeme de mevcut. Senin istediğin türden demo döşeme parçaları da yollarlar diye düşünüyorum.

Cengiz ve Soner'in kartları benim ofiste olabilir, burada ( evde ) değilse, yarın atarım telefonlarını. İbrahim'den de temin edebilirsin telefonlarını. Yaptıkları tavan kalıpları bence Defender camiasına büyük katkı ;D fiyat konuşmak gerekir tabi.

Ne kadar enteresan şeyler çıkıyor ya... İşte buranın da ayrıcağı bu işte, bilenler bilmeyenlere bilgi veriyor.

O zaman İbrahime bir danışmak lazım bunların maliyetlerini.

Teşekkürler Barış.

Fiyatı uygunsa 10 numara olur vallla. Bana geri kalan trimlerde lazım onlarıda fiyatı uçuktu diye kontraplaktan yapacaktım onlarda varsa fiyatı da iyi ise gerçekten çok iyi olur.

E tabi aynı konuya takık insanların forumunda olmanın anlamı da budur işte ;D ;D ;D

Kartvizitleri benim ofiste kalmış, sadece Soner'in telefonunu buldum, Soner durumu çözer. Cep telefonu: 0532 600 30 36 . Belki çıkma tavan bile vardır elinde, sorulması gerekir.

Barış

Evet Barışım doğru söze ne demeli.

res5ol5.gif

Abi diyeceksin yolluyacağın bir kara jant ama bildiğin gibi cam işini hala halledemedim. Sonra döşemeci sonrada lastik jant. Lastik jantı sona bıraktım çünkü aracı sanayide yaptırıyorum lastiğin takılacağı yer sanayiye 10 km uzakta (lastiklerde orada) araçın camı yok koltuğu yok o şekilde aracı oraya getirmem mümkün değil. Biraz geç olsada jant senin abi.
Barış yarın sabah Soner beyi arayacağım. Bilgilendirme için sonsuz teşekkürler.

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

0212 285 42 17 bu mudur abi numara?

Tavan döşemesi 500.00 tl. Diğer trimler 500.00 tl son fiyatları dedi arkadaş. Eldekileri yapmaya çalışacam..... [size=12pt]ÖMRÜMÜ YEDİN DEFENDER[/size]

vazgeçmek yok bunlar hep bir olgunluk sabır katıyor insana ;D benzer şeyleri bende ktm 640 motorumda yaşamıştım. en gıcığı 20 günde gelecek denen parçaların 80 günde gelmesiydi :smiley: şimdi gülüyorum ama çekenbilir :smiley:

hayırlısı olsun abi

benim de şu cam mevzusu canımı sıkmaya başladı
diğer camdan yapan firmayı buldum
ptesiye hazırlayacaz dediler ama, bakalım artık...

Yok abi bir aksilik var az öncede motor tapalarınından biri daha su kaçırdı. BENDE AKLIMI KAÇIRMAK ÜZEREYİM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR