Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,460
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

tahaozak' Alıntı:
Aslında benim ön koltuklar orjinal tek başlı olanlardan. Yanlarına sünger takviyesi yapıp gerdirmeli vinleks kaplanmayı planlıyorum. Tek sıkıntım biliyorsunki defenderın arka oturma diz mesafesi çok dar nasıl yaparımda orayı genişletirim ve oraya uygun koltuk nasıl bulurum hala soru işareti :-\ . Birbaşka sıkıntıda koltuğun arkasındaki roolbar. Forumda gördüm bir arkadaş arka çamurluktan kesmiş bende keserim diye düşünüyordum dün baktım kesip düzlersem arka teker arazide sürme yapar gibi duruyor. Yani arka koltuk düzeninde kafamda bir çözümsüzlük var bakalım nasıl halledecem.
abi arkak oltukta orjinal iskeleti yani orjinal koltuğun ayaklarını filan kullanıp, üstünde değişiklik yapmayı planlıyorum çamurluk filan kesmeden. uzasın istemiyorum daha fazla ;D

Etiketler

Bir aksilik olmazsa araç çarşamba gibi döşemede olur. O zaman başlayacam kafa yormaya. Diğer türlü yatarken düşün kalınca düşün kafamda saç kalmadı :D

Değerli arkadaşlarım;

Özellkile jantlarını değiştirmiş olan arkadaşlarım, bana bir adet çıkma jant lazım, ya lütfen bu konuda yardımcı olun. Forumda bu kadar janlarını değiştiren arkadaşlar var neden bu konuda kimse destek olmuyor.

Çelik jant istemiyorum, DEFENDER ın üzerinden çıkan bir adet jant lazım işte, stepnede kullanacağım.

Lütfen destek olun bana.

sertem41' Alıntı:
Değerli arkadaşlarım;

Özellkile jantlarını değiştirmiş olan arkadaşlarım, bana bir adet çıkma jant lazım, ya lütfen bu konuda yardımcı olun. Forumda bu kadar janlarını değiştiren arkadaşlar var neden bu konuda kimse destek olmuyor.

Çelik jant istemiyorum, DEFENDER ın üzerinden çıkan bir adet jant lazım işte, stepnede kullanacağım.

Lütfen destek olun bana.
Abi sen iste yeter ;) aracın altından çıkardığım gibi sende bil

Elektrik işlemi devam ediyor.

IMG_0363.jpg

IMG_0365.jpg

Ben senin cam meselesini anlamadım gitti. Gitsene abi bir camcıya renkli cam yapsın versin sana. Olmadı büyük camdan kessin. Camlara ön kısım hariç cam filmi yaptırdım.

tahaozak' Alıntı:
Abi sen iste yeter ;) aracın altından çıkardığım gibi sende bil

Eywallah kardeşim, verdiğin destek için çok teşekkür ederim.

Nihayet hallettim sorunumu sayende.

Kolay gelsin kardeşim.

Selamlar.

aLiHaaN' Alıntı:
maşaallah aracınız çok güzel oluyor
Teşekkürler, Allahım her dileyenede nasip eder inşallah.
sertem41' Alıntı:
Tabi tabi maşallahı ihmal etmemek lazım...
İlk nazar boncuğum bunu saklayacağım :D
Bu arada elektrik işi bitti. Pazartesi günü camcıya getirdim aracı. Kapıların kasnağındaki çürükleri yaptırmıştım orada sanırım biraz hatası yaptılar camlar biraz zor çalıştı onları düzelmek için uğraşıyoruz. Önceden getirtiğim cam krikosu sol yerine sağ çıktı malesef tekrar spariş geçtim işler 2 gün sarktı. Aracın kapılarına izolasyon yaptırdım bakalım ne kadar faydası olacak.

IMG_0366.jpg

IMG_0367.jpg

IMG_0369.jpg

IMG_0370.jpg

IMG_0371.jpg

Ben bile heyacanlanıyorum Taha, umarım herşey dilediğin gibi yolunda gider.

Bu arada boluda bulaşacağız değil mi, aracın o zamana kadar yetişir artık.

Selamlar.

** Bu arada sanaldan gönderdiğim nazar boncuğunu ilk olarak sayıyorsun, o halde ilk nazar boncuğunda benden olacak.

slm lar maşallah herşey güzel gidiyor size sormak istedigim izalasyon malzemesini nerden temin ettiniz bide ismi ne olarak geciyoo...saygılar

Duran şu ürünleri bir incele istersen adanada bulunur sanırım.

Loctite Terodem SP 300 Taban Ses İzolasyon Levhası 50x50 cm

Thermaflex Türkiye sayfasından Firex adlı ürün hoşuna gidebilir. Firmayı aramıştım Adanada bir klima firması bayisiydi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR