Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,458
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

suyabatmaz' Alıntı:
Selam İbrahim,

Senin araç, Maslak'ta döşemecide ne kadar kalacak? Sürekli orada mı? ( fotodaki döşemeci ) uğrayacam yanına, kuşların bende. Bırakacam orada ise.

Evet sürekli orada, yaklaşık 2 hafta daha orada olacak, döşemeciye bırakırsın, ben zaten hemen hemen her gün uğruyorum.
(Sanayii çayının müptelası oldum 8 aydır gide gele ;D )
Bi prova yaparız bakalım nasıl duruyor :smiley: fotoğraf da çekerim.
Çok teşekkürler.
Selamlar.

Etiketler

Taha beraber yaparız, şu an tamamen duygusal nedenlerle başlayamadım :D aslında tamponun bişe tutacağı yokta önce vinç almam lazım ayarlamaları yapmam için o sebeple askıya aldım.

Bu arada barış bey çiziminiz gerçekten çok başarılı bu tampon, arb nin taponlarına çok benziyor be çok da şık bir model.

Sizi hazır bulmuşken bir çizim de ben rica etsem mümkün olur mu acaba :smiley:

Bende bu tamponu benim araca uyarlamayı düşünüyorum

44065b40001.jpg

30124212045e223edb9d.jpg

roadarmor1.jpg

Tmaxlar olarak 2 model var aklımda;

Bu 11000 lb 'lik fiyatı 1.112 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-t-max-ew-11000-12v-vinc-ba-2605-11000-lb-4985-kg-34804802/detay?

Bu da 12.000 lb 'lik uzaktan kumandası filan var entegre model fiyatı 1.425 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-t-max-ewi-12000-kablosuz-kumandali-ba-2607-4884999/detay?

tabii birde Humaoto'nun %15 gezenbilir indirimi var.

Sentetikler ise;

POWER marka 1 yıl garantili 26 metre sentetik halatlı ve rolleri ile takım halindedir,

9500 ld - 4300 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1000 tl,dir

10000 ld - 4500 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1100 tl,dir.
12000 ld - 5400 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1150 tl,dir

12000 t max-ewi senin araca yakışır. Ben bripart 12000 lb aldım onuda düşünebilirsin. Oda huma otoda var.

suyabatmaz' Alıntı:
Alt kısımda bulunan tamponun imal edilmiş, senin mevcut olan Camel burnu ile yapılmış olan üst koruma demirli görünüm. Ama üst borulara ilave yapılması gerekecek mutlaka. Bu durumda, vinçin iki yanında bulunan direkleri de borudan yaptım ( ön - arka çift direkli - üstte birleşiyor ), fotosunu koyduğun tampondakiler; lazer kesim kalın sactan imal.
Ben tampona gömük sis lambalarını sevmedim ama sen beğenebilirsin diye koydum resime ( dikkat et tampon açısından dolayı yanlara bakacak ).
Mesajı şimdi fakketim kusura bakma. Yine çok teşekkür ediyorum. Anlaşıldı benim tampondan faydalanamayacaz :smiley: Gitsin paralar :D :D :D

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Taha, resimini koyduğun tamponun çizimlerini çıkardım. Şu an müsait değilim, kendim benim arabadan ölçüleri alıp çizime yazamadım. İyi bir demirci usta zaten Defender'dan senin fotoğrafı çıktı alıp bu çizimler ile doğru ölçüleri çıkarabilir.

Kolay gelsin,

Barış

Barış bu çizimler sanırım bizim de işimize çok yarayacak, sen yaptırmayı düşündüğüm zaman bana da haber ver lütfen.

ihg70' Alıntı:
Evet sürekli orada, yaklaşık 2 hafta daha orada olacak, döşemeciye bırakırsın, ben zaten hemen hemen her gün uğruyorum.
(Sanayii çayının müptelası oldum 8 aydır gide gele ;D )
Bi prova yaparız bakalım nasıl duruyor :smiley: fotoğraf da çekerim.
Çok teşekkürler.
Selamlar.

Tamam, uğrayacam İbrahim.
sertem41' Alıntı:
Barış bu çizimler sanırım bizim de işimize çok yarayacak, sen yaptırmayı düşündüğüm zaman bana da haber ver lütfen.
Serhat ben bu tampondan takmayacağım.
tahaozak' Alıntı:
Mesajı şimdi fakketim kusura bakma. Yine çok teşekkür ediyorum. Anlaşıldı benim tampondan faydalanamayacaz :smiley: Gitsin paralar :D :D :D
;D ;D ;D

moonwalker_arc' Alıntı:
Eğer vinci düşündüğüm gibi monte edebilirsem vinç hiçbir açıdan gözükmeyecek :smiley: vites ve kumanda için uzatmalar yapmam gerekecek.
Uğur Bey, tampon çizimlerini bitince koyacam buraya.

tahaozak' Alıntı:
Aylardır yolunu gözlediğim Detroit kilit geldi :D

Gözünaydın Taha,

Senin aracın, o sitedeki fotoları var elimde ( internet sayfasından indirdiğim ilan fotolarının bazıları ). Sende de vardır mutlaka ama, bendeki o eski fotolarını göndereyim sana bir ara. Aracın eski haline dair dökümandır sonuçta ;D

BArış

edaghan' Alıntı:
güle güle kullanın, yurtdışından mı sipariş ettiniz?
Teşekkürler Engin bey, Amerikadan spariş ettim.
suyabatmaz' Alıntı:
Uğur Bey, tampon çizimlerini bitince koyacam buraya.

Gözünaydın Taha,
Senin aracın, o sitedeki fotoları var elimde ( internet sayfasından indirdiğim ilan fotolarının bazıları ). Sende de vardır mutlaka ama, bendeki o eski fotolarını göndereyim sana bir ara. Aracın eski haline dair dökümandır sonuçta ;D
BArış
Teşekkürler. Bende aracın eski haline ait hiç resmi yok, ilanı favorilerime kaydetmiştim İstanbul'da iken Trabzona geldiğimde bir baktım silinmiş :S. Burada paylaşabilirsen çok sevinirm. Çok makbule geçer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR