Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,505

Etiketler

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Yerinde olsam arkacama naylon gerer yine gezerim :smiley: Benim aracın elektrik işleri yapılıyo 2-3 gün daha sürer. Sonra cam ,döşeme bunlarda 7-10 gün arası olur heralde. Sonra muayene :eek:

tahaozak' Alıntı:
Yerinde olsam arkacama naylon gerer yine gezerim :smiley: Benim aracın elektrik işleri yapılıyo 2-3 gün daha sürer. Sonra cam ,döşeme bunlarda 7-10 gün arası olur heralde. Sonra muayene :eek:

ya cam takılmadan o paneli oturtmak istemiyor ünal usta..

bu arada elektrik işi kafamı karıştırıyor ya benimde... arka lambalardan kablo çekilecek, ön farlardan aynı şekilde. içinde de az biraz iş var ama elekrtiksel olarak en az donanıma sahip araçtır herhalde defender. çok tutmaması lazım elektrik işi, hiç fiyat aldın mı bir yerlerden sen?

Malesef elektrik işini kaça yapıyor bilmiyorum. Her sorduğumda klasik cevabı alıyorum iş bitsin bakarız. Ben motor değiştiğim için motor elektrik tesisatı da var oda işi biraz uzattı

Aman elektrik konusuna dikkat ben çok çektim elektrik olayından 3 defa tesisat döşendi.Mutlaka konusunda uzman,mümkünse defendere iş yapmış elektrikçilere yaptırın.

dalyan' Alıntı:
Aman elektrik konusuna dikkat ben çok çektim elektrik olayından 3 defa tesisat döşendi.Mutlaka konusunda uzman,mümkünse defendere iş yapmış elektrikçilere yaptırın.
Valla benim iş birtti sayılır elektriçide inşallah sorun çıkarmaz.

Aslında benim ön koltuklar orjinal tek başlı olanlardan. Yanlarına sünger takviyesi yapıp gerdirmeli vinleks kaplanmayı planlıyorum. Tek sıkıntım biliyorsunki defenderın arka oturma diz mesafesi çok dar nasıl yaparımda orayı genişletirim ve oraya uygun koltuk nasıl bulurum hala soru işareti :-\ . Birbaşka sıkıntıda koltuğun arkasındaki roolbar. Forumda gördüm bir arkadaş arka çamurluktan kesmiş bende keserim diye düşünüyordum dün baktım kesip düzlersem arka teker arazide sürme yapar gibi duruyor. Yani arka koltuk düzeninde kafamda bir çözümsüzlük var bakalım nasıl halledecem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR