Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,161
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Camı beklemeden mekaniğe atla bence insan durdukça soğuyor ve bıkkınlık geliyor.

Etiketler

Beyler, anlattıklarınızı ve konu başlıklarınızı baştan sona okuyan herkes size hak verecektir.

Bu bıkkınlık haliniz çok normal. Daha önce söylemiştim, tekrar söylüyorum: ikinizde de ''Evliya Sabrı'' varmış, çok takdir ediyorum.

Hiç başıma gelmemiş bir durumla ilgili ahkam kesmek istemem ( hayatımda, böyle uzun soluklu ve kapsamlı araç toplamadım ) ama sakin olun arkadaşlar, işin sonuna geldiniz, işin en güzel kısmı bence: artık bütün alınan parçalar yerine oturacak ( eksikler gelecek, elbet gelecek ), aylardır çıplak gördüğümüz ( en önemlisi sizin gördüğünüz ) araçlar dolacak...vb. Yaw artık araçlarınız, aldığınız tüm parçalar birleşecek :D Bazı aksilikler mutlaka olacak arkadaşlar, bu durum her iş, her durum için geçerli bir dünya kanunu, değil mi? İkinizi de çok depresif görüyorum bir haftadır ki haklısınız aslında tabi ama bu gecikmelere takılmayın ( gaz vermeye çalışıyorum ;D ) Sizin biraz tekrar gaza geleceğiniz bir aktiviteye ihtiyacınız var ;D

Bu güne kadar ne rampalar çıktınız, şimdi düz yolda devir düşürdünüz araç yığıldı, ayağınızı gaz pedalından çekiyorsunuz ;D ;D ;D Biraz zaman lazım, yine toparlanacak. Sakin olun, gaza gelin beyler :D

Bu işin cilvesi diye düşünün ne bileyim? İçmeye gidin? Kafanızı dağıtacak birşeyler yapın işte falan. İkinizin de araçlarınızı, ben dahil herkes büyük bir gazla bekliyor. Sizin deneyimleriniz, bu forumda kendi konu başlıklarınızda kalıcı birer kayıt olacak, bu işe girişeceklere: ne kadar zamanda hangi iş yapılır? kaç para? işlerin sıralaması nedir? falan.

Yaptığınız işi herkes çok takdir ediyor, buraya kadar gelmişken üzmeyin kendinizi. Çok güzel olacak herşey :D :D :D

Yanlış anlamayın yazdıklarımı, çok güzel bir noktaya geldiniz ve bu kadar dönemeçten sonra artık doğal olarak daraldığınızı ve yorulduğunuzu düşündüğümü belirtiyorum. ( Gaza gelin ;D ;D ;D )

Her ikinizi de kutarım, sakin olun bence. Herşey oturacak.

Sevgiler,

Barış

valla abi yazdıklarını okudum

iyi dileklerin içini tebriğin içini verdiğin moral için sağol öncelikle. dediklerin doğru ama işte mesela benim katlanamadığım hani atıyorum bir parça olur acaip pahalı da, olmaz alamam, üzülmem. veya çok bulunmayacak acaip deişik bir parça olur yine anlarım... ama cam yani.. ve o basit araba parçası mesela 2 haftamı aldı:smiley:

üzldüğüm nokta o... yoksa dediğin şeylerin hepsinde baştan sona haklısın

esas benim depresif halimi bu işler bitecek de iş koltuk takmaya filan gelince görün ::smiley:

Barış baktım olmuyor bir camcı 1 haftada takamadı kapıyı kırdı, boyaı çizdi,macunu patlattı, orjinal fitillere vida attı, cam kapanmıyor v s.. durdum düşündüm ben bu adamda neden israr ediyorum "changelevel_de_dust" ;D ;D (caunter oynayanlar bilir) başka bir camcıya verdim 100 tl 4 saat te halletti. Şunu anlatmaya çalışıyorum öyle bir odaklanmışız ki araç yapımına bir an önce binmek için, kafayı çalıştırmayı unutuyoruz :smiley: Üzüldüm tek şey buluşmaya gelemeyecek olmak.

Sevgili arkadaşlarım;

Sizler bu forumda örnek teşkil ediyorsunuz, foruma baktığımızda biz DEFENDER konnusunda en işlek konu başlıkları sizinkiler olduğunu görüyoruz, herkes gibi bizlerde çok dersler alıyoruz, çok şeyler öğreniyoruz.

Sizlerle beraber seviniyoruz ve üzülüyoruz, sizin kadar heyacan yaşamaksa da bilerde sizler kadar heyacanlanıyoruz burada. Paylaşımlarınız bizler için gerçekten çok önemli, siz nasıl bekliyorsanız bu araçların bitmesini bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz, Barışın dediği gibi bu başlıkta açılmış konu şimdi nasıl faydalı oluyorsa,ileride de çoğu arkadaşımıza çok yaralı olacaktır.

İşin sonuna doğru adrenalin biraz daha artıyor sanırım, sabırlar deneniyor, sizler artık bu konuda tecrübeli arkadaşlar olarak diğerlerine de örnek teşkil ediyorsunuz, Göktuğun dediği gibi ufak bir sebep den dolayı yıkılmak ayıp olur. DEFENDER cı dediğin bu tür şeylere alışıktır, sizler bunun güzel örneklerisiniz.

Göktuğ arkadaşım şu camı tek cam yapsaydın ne olurdu sanki, şimdiye kadar bu iş çoktan bitmiş olurdu. İzmitteki durum uymadı sanırım. Taha kardeşim, senin canın saolsun, benin jant olayım varsın olmasın, yeterki senin işin rast gitsin, senin emaneti hala bende yollayamadım, hoca yı bulamadım onu bekliyorum sebebi de budur.

Arkadaşlar arkanızda koca bir GEZENBİLİR ailesi var, tüm DEFENDER cılar sizlerle beraber, kendi adıma destek verebileceğim bir şey olursa seve seve yardımcı olmaya hazırım.

Hepinize selamlar.

Taha direksiyonu sağ tarafa aldırdın mı ? ya da böyle bir işlem yapmayı düşünüyor musun ? Dün ilk defa sanayide bir defender sürdüm de bunu yapan adamlar şöförün sol kolunu nereye koyacağını düşünmemişler mi ? :D

moonwalker_arc' Alıntı:
Taha direksiyonu sağ tarafa aldırdın mı ? ya da böyle bir işlem yapmayı düşünüyor musun ? Dün ilk defa sanayide bir defender sürdüm de bunu yapan adamlar şöförün sol kolunu nereye koyacağını düşünmemişler mi ? :D

Uğur kardeşim merhaba;

Bu söylediğin şey bizlerin alışık olduğu bir durum, yazın çaresi var camı açtığında harika oluyor. Kışın da artık yapacak bir şey yok. :D :D :D

Tahanın DEFENDER ı mı kullandın yoksa? :D

Defenderen en büyük özelliği o abi oynarmıyım onla Meditasyon yapmayı öğreniyorum : )))) . Ve aynı zamanda kiloyu sabit tutma mecburiyeti getiriyor : )))

Yok abi boyacıda bir defender vardı dükkanın önünden çektim araca yol vermek için o kadar ama çekene kadar da canım çıktı :D

Abi o ne öle ya :D yani gerçekten düşünülmeden mi yapılmış yoksa adamlar birşey düşünerek mi yapmışlar çıkaramadım :smiley: gerçekten yazın iş yapar pencereye rahat konur kol :D forumda direksiyonu sağ tarafa aldırmış birisi vardı, tabii o zaman anlam verememiştim bir aracın direksiyonuyla niye oynanır diye ama üstüne çıkınca anladım :D

Ben bu aracı alamdan önce bu konuda çok şeyler okudum fakat kullandıktan sonra da çok rahatsızlık hissetmedim.

Benimde sadece direksiyon değiştirilmiş, bende sorun yaratmıyor.

Alışmak ile alakalı bir şey sanırım bu.

Eski tarz direksiyon sanırım daha büyük. Bendede yeni olandan var rahat değil ama sürüşü engelleyecek kadar da zor değil.

tahaozak' Alıntı:
Eski tarz direksiyon sanırım daha büyük. Bendede yeni olandan var rahat değil ama sürüşü engelleyecek kadar da zor değil.

Alışırsın Taha, gereksiz gaza gelmeyelim, ben seviyorum diyeceksin. :D :D :D

Bu yazılanları okuyunca acaba bendemi bir sorun var yoksa benim defimmi çok rahat diye soruyorum kendime,
Diğer binek aracım çok rahat ve konforlu ama defimde de rahat ediyorum ve sıkıntı çekmiyorum ki boylu poslu adamız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR