Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım
Beyler, anlattıklarınızı ve konu başlıklarınızı baştan sona okuyan herkes size hak verecektir.
Bu bıkkınlık haliniz çok normal. Daha önce söylemiştim, tekrar söylüyorum: ikinizde de ''Evliya Sabrı'' varmış, çok takdir ediyorum.
Hiç başıma gelmemiş bir durumla ilgili ahkam kesmek istemem ( hayatımda, böyle uzun soluklu ve kapsamlı araç toplamadım ) ama sakin olun arkadaşlar, işin sonuna geldiniz, işin en güzel kısmı bence: artık bütün alınan parçalar yerine oturacak ( eksikler gelecek, elbet gelecek ), aylardır çıplak gördüğümüz ( en önemlisi sizin gördüğünüz ) araçlar dolacak...vb. Yaw artık araçlarınız, aldığınız tüm parçalar birleşecek
Bazı aksilikler mutlaka olacak arkadaşlar, bu durum her iş, her durum için geçerli bir dünya kanunu, değil mi? İkinizi de çok depresif görüyorum bir haftadır ki haklısınız aslında tabi ama bu gecikmelere takılmayın ( gaz vermeye çalışıyorum ;D ) Sizin biraz tekrar gaza geleceğiniz bir aktiviteye ihtiyacınız var ;D
Bu güne kadar ne rampalar çıktınız, şimdi düz yolda devir düşürdünüz araç yığıldı, ayağınızı gaz pedalından çekiyorsunuz ;D ;D ;D Biraz zaman lazım, yine toparlanacak. Sakin olun, gaza gelin beyler
Bu işin cilvesi diye düşünün ne bileyim? İçmeye gidin? Kafanızı dağıtacak birşeyler yapın işte falan. İkinizin de araçlarınızı, ben dahil herkes büyük bir gazla bekliyor. Sizin deneyimleriniz, bu forumda kendi konu başlıklarınızda kalıcı birer kayıt olacak, bu işe girişeceklere: ne kadar zamanda hangi iş yapılır? kaç para? işlerin sıralaması nedir? falan.
Yaptığınız işi herkes çok takdir ediyor, buraya kadar gelmişken üzmeyin kendinizi. Çok güzel olacak herşey
Yanlış anlamayın yazdıklarımı, çok güzel bir noktaya geldiniz ve bu kadar dönemeçten sonra artık doğal olarak daraldığınızı ve yorulduğunuzu düşündüğümü belirtiyorum. ( Gaza gelin ;D ;D ;D )
Her ikinizi de kutarım, sakin olun bence. Herşey oturacak.
Sevgiler,
Barış