dalyan' Alıntı:Bu yazılanları okuyunca acaba bendemi bir sorun var yoksa benim defimmi çok rahat diye soruyorum kendime,
Diğer binek aracım çok rahat ve konforlu ama defimde de rahat ediyorum ve sıkıntı çekmiyorum ki boylu poslu adamız.
sertem41' Alıntı:Sorun yok ki Ertanım, bizce sorun yok zaten , sorun kullanmamış olanlarda, bende de binek araç var, DEFENDER e benzemiyor, ama sorun yok gayet güzel herşey.
Selamlar.
dalyan' Alıntı:Selam Serhat,
Vallahi ben alalı yaklaşık 4 ay olmuştur o zamandan beri aktif olarak kullanıyorum.
Bu 4 ay zarfında 4 kez battım çamura,1.İsofun tekirdağ kampında,abartmıyorum yaklaşık 1 metreye yakındı traktör çekti.
2.Çiftlikte hemen yan araziyi sürmüşler ön sağ tekeri kaptırdım sağ yan komple battı,ben yandık bittik çıkamam derken geri geri çıktım ;D
3.Bir hatfa sonu İğneada'ya gezmeye gitmiştik battı ve çıktı
4.Daha dün yine hanımla çiftliğe gittik köpekleri bırakmaya,yandaki çitlik sahibi sondaj yaptırmış,fazla çıkan suyu çatağa akıtmak için kepçeyle yolu kazdırmış,ben manevra yaparken kazılı,dolgulu yere kaptırdım ve çok soğuktu karda atıştırıyordu çıkarım derken arkayı iyice gömdürdüm ve battık.
Dünde muhtarın traktörü sağolsun,adam arkadaşımızda para da almıyor mahçup oluyoruz.Ama Tekirdağ'a gitmiş,gelmesini 2 saat bekledik.Toprak yol öyle olmuşki sanki yoğurt tabakası.Önlem olarak ana yola kadar takip etti bizi ama zarla zorla bir daha ihtiyaç duymadan çıktık.
Ne olursa olsun ayrı bir haz veriyor ;D
Vinçte alıcam gibi yoksa her battığımda muhtarı aramak içinde yüzsüz olmak gerekiyor
sertem41' Alıntı:Abi bu ne yaaa...
Senin araca isim buldum ben. KARABATAK
Şaka bir tarafa senin şimdiye kadar oradaki şartlara göre çoktan vinç taktırman gerekiyormuş zaten.
dalyan' Alıntı:Halklısın Serhat'cığım takdırdım say.
tahaozak' Alıntı:: )) karabatak abi gece gece çok güldüm
tahaozak' Alıntı:Birde gülazerin yakıtına alışmak mümkün olsa on numara olurdu di mi? Aracın hala sanayidemi sıkıtı ne?
dalyan' Alıntı:Taha yok karabatak değil,onun adı MAREŞAL ;D ;D ;D
İzninle sayfanı kullanıyorum.
sertem41' Alıntı:Ertancığım gerçekten şakaydı bakma sen Taha'ya, o kadar çok battığını söyledin ki aklıma o geldi diye söyledim, ki aracının isminin MAREŞAL olduğunu da biliyorum zaten.
Gerçekten kırdıysam özür dilerim.
sertem41' Alıntı:Ertan zaten sen çiftlik işleirnde kullanıyorsun, malum sizin oralarda çamur da boldur. Ama var ya şimdi sen de ne tecrübe vardır, banamısın demessin çamurlarda.