Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,158
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Geçen takmaya çalışrıken şöyle yerine koyup bir baktım Gerçekten arabaya ne yaparsan yap jantsız arabanın görünsü yok.

Etiketler

Hayırlı olsun.
Olmuş bu artık :D

[attachment=1]

nazar boncu?u.jpg

Taha ; hayırlı uğurlu olsun , Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .

tahaozak' Alıntı:
Döşemesi var muayenesi var, motor bakımı var.... sürer abi cam fitili ile 1 hafta uğraştımya sürer daha sürer.

abi koltuklarda şöyle bir yol izleyecem. bu hafta biraz yoğunum 1 2 proje var ilgilenmem gereken, zaman olursa bu haftaiçi, olmazsa haftasonu maslak sanayiyeye gidip ibrahim abinin döşmeceiyle konuşacam, arka koltuğu kaça o şekile getirir diye. görmüşsündür, gayet güzel olmuş onun.

sonra çıkmacı gezip, hangi aracın koltuklar bizim araca uyuyorsa, onlara bakacam, sanrıım disco2 idi... ön 2 için fiyat alacam bir de arkayla beraber için. hangisi uyguna gelirse de o şekilde almayı planlıyorum koltukları...

fiyat, stok durumu vs hepsiyle ilgili de sana bilgi veririm bakınca

Senden yarım saat sonrada ben gittim. Birşey kalmadı ama yine nereden baksan 1 aylı iş var.

Selam Taha,

Geçengün; bilgisayardakileri sildim dediğim, senin aracın ilan fotolarını tarayıp yüklemiştim. Benim PC'lerden birinde buldum tesadüfen.
Bu fotolar, daha yüksek çözünürlükte, bunları kendi bilgisayarına indirmen daha doğru olur.

Bu işin, tamda senin aracın bitme dönemine denk gelmesi de ayrı bir olay oldu bence ;D ;D ;D
Hayırlı, uğurlu olsun.

Barış

defender110_taha01.jpg

defender110_taha02.jpg

defender110_taha03.jpg

defender110_taha04.jpg

defender110_taha05.jpg

Barış sen benim aracı almaya gitmiş miydin ? Ben aracı almaya gittiğimde ayrı ayrı tam 3 tane alıcı vardı. 2 alcı İstanbul dan 1 alıcı İzmitten gelmişti.

Amin, kaderimde uğraşmak varmış :D .Yarın akşam tavanı fiberden dökecez bakalım ne kadar becerebilecez.

tahaozak' Alıntı:
Amin, kaderimde uğraşmak varmış :D .Yarın akşam tavanı fiberden dökecez bakalım ne kadar becerebilecez.

Hadi yaaa, ne kadr güzel, işallah olur Taha, kalıpları atma sakın lazım olacak ilerde. :smiley:

Selamlar.

sertem41' Alıntı:
Hadi yaaa, ne kadr güzel, işallah olur Taha, kalıpları atma sakın lazım olacak ilerde. :smiley:

Selamlar.

Hay Yaşa Serhat,

Şimdi ben söyleyecektim.

tahaozak' Alıntı:
Amin, kaderimde uğraşmak varmış :D

Bence doğru kişiye gitmiş Defender ;D İstanbul'da sürünüp giderdi :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR