Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,156
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

moonwalker_arc' Alıntı:
Yaptın mı spacerları ?
Ugur bugün bitecek sanırım hava soğudu varmı plan?
ndogru' Alıntı:
Taha , tavandan bana da lazım diğer araca yakında başlıyorum ..
Abi ortası hariç var bir döşemecide ondan alırız uygun fiyata. Ortayıda seninkini kalıp olarak kullanıp dökeriz. Niyetin varsa bir an önce alalım aksiliktir satılır.

Etiketler

Sonunda jantları takabildik ;)

001.jpg

moonwalker_arc' Alıntı:
Yormuşsun şenolcuğumu :D
Yordum valla zor işmiş. Ben lastiği çıkarıp yerine taktıkmı iş tamam zannettim ama öyle değilmiş ;)
göktuğ
Nasipse bugün çamurlu resmini koyacam :smiley:

Yılbaşında yağan karı kaçırmayayım diye iki koltuk takıp çıkadım. Yarın kürkçü dükkanına. :smiley:

taha abi KARADUMAN ınla hayırlı yolculuklar dilerim kazasız belasız inşallah

bora1071' Alıntı:
giderek daha vahşi olacak gibi bir his var içimde ;D keyfini sür kardeşim :D

Çok eksiğim var çoook Tampon,vinç, şnorker, arka koltuk, yazılar onları da tamamladımı birşeye benzeyecek ;)

İkizini de karların içinde görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Göktuğ bu arada cooperlar asfaltta gerçekten dedikleri gibi rahatsız etmiyor. 100 den sonra biraz ugulduyor ama rahatsız edici bir ses değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri