Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanyama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,023
Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Sayın Yazer, Derya Bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Levent Bey kolay gelsin.

Kenan YAMA

Etiketler

kenanyama' Alıntı:
Sayın Yazer, Derya Bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Levent Bey kolay gelsin.

Kenan YAMA
Kenan bey, öğlen saatlerinde geçtim klasisin oradan sizin defender a giptayla baktim tekrar.arayıp tanışmayı çok niyetliydim ancak cocuklar uyumuştu arabada duramadım. Kısmetse tanışmak isterim.
Saygılar.

Çok beğendiğim,hayallerimin karavanından biri sizin karavanınınız.
Nacizane,Yemeyen gelmesin kampında fotoğraflamıştım bu güzelim karavanınızı.

Ekli dosyalar

• 419465_3220689391851_1167126534_n.jpg
    419465_3220689391851_1167126534_n.jpg
    163.3 KB · Görüntüleme: 338

geçen pazar balıkesir yolunda karşı şeritten selamlamıştım sizi kolumu çıkarıp el sallamıştım ama farketmediniz sanıyorum :D

Hüseyin Bey
Tekirdağ, Çanakkale, Bandırma, Bursa, Yalova ve Kocaeli güzergahını takip edip bir tur yapmak istedik. Yolda karavancı arkadaşlara rastladık ve selamlaştık sizin karavan ile de selamlaşmış olabiliriz. Yapılacak bir etkinlikte yakından tanışmak isterim.
Saygılarımla
Kenan YAMA

Yaptığımız geziyi aldığımız bir yakınımızın cenaze haberi nedeni ile Bandırma'da keserek, Kocaeli Körfez ve oradan Ordu Ünye'ye yolculuk yaptık.
Gönen de Kaplıcalar park alanında bir gece konakladık. Daha sonra güvenlik geceliğine 50 TL isteyince Gönen li Kadir Abimizin karavanının yanında park ettik.

DSC09519.JPG

DSC09520.JPG

DSC09525.JPG

DSC09529.JPG

DSC09531.JPG

Tekirdağ'dan kıyıyı takip ederek Şarköy üzerinden Gelibolu'ya çıktık

DSC09539.JPG

DSC09540.JPG

DSC09545.JPG

DSC09548.JPG

DSC09543.JPG

Ünye'ye geldiğinizden haberim olsaydı keşke. Hem tanışmış olurduk, hem şu güzel aracı yakından görme fırsatımız olurdu. Bir daha sefere Giresun'a bekleriz artık.

Yolda rastladığımız köpeğin karnını doyurduk. Saroz Körfezi manzaralı otlayan koyun sürüsünün fotoğrafını çektik.

DSC09554.JPG

DSC09555.JPG

DSC09557.JPG

DSC09560.JPG

DSC09561.JPG

TA2RX' Alıntı:
Ünye'ye geldiğinizden haberim olsaydı keşke. Hem tanışmış olurduk, hem şu güzel aracı yakından görme fırsatımız olurdu. Bir daha sefere Giresun'a bekleriz artık.

Ünye ye Babamın aracı ile gelip aynı gün geri dönmek zorunda kaldık. Geniş zamanımızda karavan ile yaptığımız gezi esnasında elbette bizde tanışmak isteriz.
Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR