Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanyama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,024
Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Güzel fotoğraflar. Paylaşım için teşekkürler.

Son fotoğraflar gözükmüyor. Benim bilgisayarda mı sorun var acaba?

Etiketler

Kenan kardeşim
İşlerimin yoğunluğundan uzun zamandır siteye girmeye vaktim olmamıştı.25 nisan tarihinde Burdur'a yolunuz düştüğünde birlikte oğlumla birlikte çektirdiğimiz fotoğrafları yayınlamışsınız.Fazlasıyla memnun oldum.İnsan bir karavancı görünce hele bir de bu karavancı gezenbilir üyesi olunca sanki uzun zamandır görmediği bir arkadaşını görmüşcesine seviniyor.O gün ben sanayiye Burdur Şiş (bu arada en güzeli sanayide bulunur) yemeğe gelmiştim.Sizin lastiği aldığınız Barış Bey de benim motorkaravanımın olduğunu bildiği için yemek yediğim lokantada beni görünce sizden bahsetti.Yemeği falan bırakıp hemen görüp tanışmak istedim.O fotoğrafta hoş bir anı olarak arşivimdeki yerini almış oldu.Gezi fotoğraflarından anladığım kadarıyla sağ salim turunuzu tamamlayıp evinize döndüğünüz anlaşılıyor.
Size ve eşinize selamlar.Yolu Burdur'a düşecek her kim gezenbilir üyesi olursa, tanışmak isterse yapabileceğim bir yardım olacaksa bana 0 5065347715 nolu telefondan ulaşabilir.
Tekrar sevgi ve saygılar

Bu gün aracı çalıştırıp dolaşırken, Sanayii deki arkadaşıma uğradım. El freni hareket halinde çekildiğinde araçın sirkelenmesine neden oluyordu. Arkadaşımın ısrarı ile tamire başladı. Şaft ve kampana söküldü. Balata pimlerinin olmadığı anlaşıldı. Pimler takılarak fren sistemi toplandı. Deneme esnasında el freni teli kolun dibinden koptu. Kalfa elfreni telini sökeceğim diye km teline asılınca km teli elinde kaldı. Km teli ve El freni teli Kayalar Otodan sipariş edildi. Toplam 26 TL. Şimdi kargo bekleniyor.
Bu arada Ispartada balon yapıp yedeğe aldığımız 3adet 235/85R16 lastiğimin yanına eş arıyorum. İsteyen olursa lastikleri verebilirimde.

kenan abi seninle ankara çıkışındaydı yanlış hatırlamıyorsam,tanışmıştık gerçekten keyifli ve güzel bir gezi olmuş :smiley:

hocam sakıncası yoksa karavanın iç detaylarınıda görebilirmiyiz arazi perfomansını test ettinizmi ?

berkcan' Alıntı:
kenan abi seninle ankara çıkışındaydı yanlış hatırlamıyorsam,tanışmıştık gerçekten keyifli ve güzel bir gezi olmuş :smiley:

Berkcan
Gaziantep dönüşünde karşılaştık doğrudur.
Muhabbeti uzatamadık ama tanıştığıma memnun oldum.
Teşekkürler.
Kenan YAMA

vwcaravelle' Alıntı:
hocam sakıncası yoksa karavanın iç detaylarınıda görebilirmiyiz arazi perfomansını test ettinizmi ?

Sayın vwcaravelle (İsminizi bilmediğimden)
Karavanın iç detayları 1. sayfada mevcut ama daha ayrıntılı görsel isterseniz özellikle istediğiniz bir bölüm varsa yardımcı olabilirim.
Aracı ağır off road da kullanmayı düşünmüyorum. En son Bolu Kızık'lı yaylasında yemeyen gelmesin kış kampında kullandım. Resimleri 6. sayfada vardı.
Selamlar
Kenan YAMA

kenanyama' Alıntı:
Sayın vwcaravelle (İsminizi bilmediğimden)
Karavanın iç detayları 1. sayfada mevcut ama daha ayrıntılı görsel isterseniz özellikle istediğiniz bir bölüm varsa yardımcı olabilirim.
Aracı ağır off road da kullanmayı düşünmüyorum. En son Bolu Kızık'lı yaylasında yemeyen gelmesin kış kampında kullandım. Resimleri 6. sayfada vardı.
Selamlar
Kenan YAMA

hocam saolun

Kayalar Otodan sipariş edilen fren teli ve km teli geldi.
El freni tek taraflı tuttuğu için fren sirkeliyormuş. El freninin merkezi içindeki bilyelerden bir tanesi yoktu. El freni çekildiğinde çift balatanın teki hareket alıp frenleme yapıyordu. Tornacıda yaptırılan bilye ile tel çekildiğinde ikisinin de hareket alması sağlanarak el freni tamiratı gerçekleştirildi. Bilye imalatı ve kampanaya toz paso çektirilmesi dost işi 5 TL, Montaj işçiliği 1 kg baklava. Yedek parça 26 TL, Kargo 10 TL.

Selamlar,
Yanlış hatırlamıyorsam silivri klasis otel civarlarinda görüyorum sizin aracı. her geçtiğimde merakla bakıyorum elinize sağlık. Bende gardenya da oturuyorum komşu sayılırız. bilgisayarımdaki problem yüzünden fotoğraflarınızı göremedim ancak keyif aldığınız belli. Kısmet olursa inşallah tanışırız.
Saygılar

dturan' Alıntı:
Selamlar,
Yanlış hatırlamıyorsam silivri klasis otel civarlarinda görüyorum sizin aracı. her geçtiğimde merakla bakıyorum elinize sağlık. Bende gardenya da oturuyorum komşu sayılırız. bilgisayarımdaki problem yüzünden fotoğraflarınızı göremedim ancak keyif aldığınız belli. Kısmet olursa inşallah tanışırız.
Saygılar
Sayın Derya
Telefonum yan tarafta, geçtiğiniz zaman ararsanız, işte değilsem tanışabiliriz.
Memnun olurum.
Kenan YAMA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR