Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanyama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,022
Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Bu konuda bendede taze bir yakıt tüketim kriter bilgisi var. Benim Defenderda 3.5 ton civarında . Bandırma / kuşadası 480 km 3 depo LPG tüketti, 1 full depo ile 160 km.giidyor , 1 full depo LPG de 75.-tl ye doldurdum, yanii 225.- tl + birazda benzin , sabuncubeli çok dik rampalara tırmanmak ıcın...

Etiketler

Erhan bey Masallah sizin yakit tuketiminizde guzel. Yaklasik kilometrede 46 kurus ediyor. Bu gun tam yuklu karavan hali ile bir ducato bile nerden baksaniz 9 litre yakiyor ki oda kilometrede 41 kurus eder. Yani sizin araclara gore cazip yakitlari. Gerci Turkiye yollarinda 4 ceker karavan biraz lux kaciyor. Yani aracin kapasitesinde yollari bulmaniz eminim zor oluyordur (kendi isteginizle yldan sapmazsaniz). Asil sizin araclari alip asil soyle uzak doguya dogru yada Afrika collerine dogru seyehatler yapmak lazim. :smiley:

Kenan bey bayram tatili dolayısı ile sizi sanırım Giresunun bir ilçesinde sahilde park halinde gördüm
Yanılıyor olabilirmiyim?

Sayın Aslan28
Bayram tatilinde Samsun' da idim ama binek aracım ile.
Defender üzerinde karavan gördü iseniz bende merak etim kim diye.
Selamlar.

kenanyama' Alıntı:
Sayın Aslan28
Bayram tatilinde Samsun' da idim ama binek aracım ile.
Defender üzerinde karavan gördü iseniz bende merak etim kim diye.
Selamlar.
Evet defender üzerinde sizin aracınızın aynısından alkovenli bir karavan var Giresunda ama plakasını göremedim
Sanırım Tireboluda idi araç yanılmıyorsam

aracınız hayırlı olsun

off-road olarak test etme imkanız oldu ise görüşlerinizi alabilir miyim 130 luk ne kadar iş yapıyor

kenanyama' Alıntı:
Kesinlikle araçın arkası diğer 130 luk araçlara göre yere sürtme ihtimali daha fazla ama ağır offroad yapılmıyacağı için sorun olacağını zannetmiyorum.
Kenan YAMA

Sayın barb-alone
Bu araçı karavan olarak kullanıyorum. 130 luk defenderden yaklaşık 50 cm daha uzun, dolayısı ile araç ile ağır off road yapmıyorum. Arazide ve yol olan yerde sıkıntı yaratmadı şimdilik.
Selamlar
Kenan yAMA

kenanyama' Alıntı:
Sayın barb-alone
Bu araçı karavan olarak kullanıyorum. 130 luk defenderden yaklaşık 50 cm daha uzun, dolayısı ile araç ile ağır off road yapmıyorum. Arazide ve yol olan yerde sıkıntı yaratmadı şimdilik.
Selamlar
Kenan yAMA

teşekkür ederim ilginize

Kenan bey bir defender olmasada böyle bir araç gördüm

20140830_141045.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR