Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanyama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,017
Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

.

DSC09642.JPG

DSC09643.JPG

DSC09645.JPG

DSC09647.JPG

DSC09648.JPG

Etiketler

Kenan hocam sessiz sedasız yine güzel bir tur atmışsın :smiley:
selamlar

buralpdi' Alıntı:
Kenan hocam sessiz sedasız yine güzel bir tur atmışsın :smiley:
selamlar

Konuyu başka başlıkta paylaşacaktım lakin geziyi yarıda kesmek zorunda kaldık, başka zaman inşallah.
Görüşmek dileği ile.
Selamlar

Karavanınız benim de epeydir hayalini kurduğum bir karavan. Nasip olursa emekli olunca ilk yapacağım şey böyle bir karavan alıp Türkiye turuna çıkmak olacak. Yaptığınız gezilere de baktım. Gerçekten çok keyif aldım. Bir şey sormak istiyorum. Böyle bir karavan şu anda almak istesek bize ne kadara mal olur?

fozturk13' Alıntı:
Karavanınız benim de epeydir hayalini kurduğum bir karavan. Nasip olursa emekli olunca ilk yapacağım şey böyle bir karavan alıp Türkiye turuna çıkmak olacak. Yaptığınız gezilere de baktım. Gerçekten çok keyif aldım. Bir şey sormak istiyorum. Böyle bir karavan şu anda almak istesek bize ne kadara mal olur?

Allah gönlünüze göre versin, daha iyisini size nasip etsin. Araç hariç minimum donanım ile Saly karavan 25.000 TL fiat vermişti. 1 sene önce.

Tavşanınız çok güzel Kenan Bey,
Aman kurtlara kaptırmayın :smiley:

Aracınızı da güle güle kullanın.
(Sokak kedileri fotoğrafınıza bayıldım, zavallı köpeği doyurduğunuz için ayrıca teşekkürler.)

ah be hocam sen yanı başımıza gelmişsin, hatta konuştuk bile biz seninle, Benim köpek senin tavşana havladı :smiley: hatırladın mı Gönen'de konakladığın otoparkın yanındaki bina benimdi.

Sayın Medduse
Otoparkın yanında öğrenci yurdu vardı, Sanırım o bina size ait.

Bir daha Gönen e geldiğimizde inşallah, sağlıcakla kalın.
Kenan YAMA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR