Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,302
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Gercekkaravan Ailesi olarak iyi çalışmalar dileriz.

www.gercekkaravan.com www.facebook.com/gercekkaravan

Etiketler

İnce ince bir kar yağar fakirlerin üzerine demiş ya üstat bizde ince ince takipdeyiz kolay gelsin...

Sn. Abdullah bey; Sn. Adil bey; Sn.Egeagvan; Sn. Gerçek Karavan Ailesi; Sn Seyfettin hocam. İyi dileklerinize çok teşekkürler. Övgüleriniz bizi motiviye ediyor. Ayni zamanda Bülent ustamın benim üzerindeki baskıyıda artırıyor, neredeyse bana nefes aldırmayacak. Ama ben şikayetçi değilim. Sn. Tugay 58 sizinde dediğiniz gibi bu sabah ince ince bir karlı Ankara sabahına uyandık. Çalışmalara devam ediyoruz. İçyan duvarlar ve tavan kaplamaları alıştırma işlemleri zaman alıyor ama biz yılmadan çalşacağız.
Ekte bu günkü çalışmalarımızdan bir kaç kare.
Esen kalın.

S7300163.JPG

S7300164.JPG

S7300169.JPG

S7300170.JPG

S7300172.JPG

Yan duvar panel kaolamalarının birleşim yerlerinde giri çıtalar görüyorum bu malzeme ile ilgili bilgi vrebilirmisiniz .Kolay gelsin...

Öncelikle kolay gelsin. Çalışmalar çok güzel görünüyor. Bu arada yan duvar ve tavan kaplamalarında hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Selamlar.

Bülent ustam duvar kaplamaları ,tavan kaplamaları ve çıtalar hakkındaki bilgileri özel mesaj olarak değilde genel olarak cevaplasanız daha iyi olmazmı bizde bu sayede öğrenmiş oluruz.Ben bu işi profosyonel olarak yapıyorum işin püf noktasını vermek istemiyorum derseniz onada saygı duyarım.İyi günler, iyi çalışmalar.

mabirsen' Alıntı:
Öncelikle kolay gelsin. Çalışmalar çok güzel görünüyor. Bu arada yan duvar ve tavan kaplamalarında hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Selamlar.
Vernik yapma şansın varsa,ucuz,sağlam ve hafif olması bakımından "eyong"yapabilirsin.Masif görünüşlü.Sellamlar.

Bugün yan duvarlar ve tavanın büyük bir bölümünü tamamladık. Zemin laminant kaplamasının çoğunu bitirdik.

S7300179.JPG

S7300180.JPG

S7300183.JPG

S7300184.JPG

Bülent ustam duvar kaplamaları ,tavan kaplamaları ve çıtalar hakkındaki bilgileri özel mesaj olarak değilde genel olarak cevaplasanız daha iyi olmazmı bizde bu sayede öğrenmiş oluruz.Ben bu işi profosyonel olarak yapıyorum işin püf noktasını vermek istemiyorum derseniz onada saygı duyarım.İyi günler, iyi çalışmalar.

Katılmamak elde deyil...???

Bir önceki mesajımın ardından Bülent ustanın özelim,den yaptığı uyarı sonucu HAKLI olduğu kanısına vardım burdan Bülent ustamdan ÖZÜR DİLERİM...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR