Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,050
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Sayın ali bey aracınız hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde kullanmanızı ve gezmenizi dilerim.

Turan YÜCEL.

Etiketler

Ali bey Bülent usta,nın yapımın,da takip ettiğim 4. araç yerinde bir karar vermişiniz kolay gelsin izlemeye devam sizede kolay gelsin Bülent usta okuduğum kadarı ile sizde benim gibi çay kolık,mişiniz takibe devam şimdi diyorsundur Tugay abi takip ede ede usta oldun bana iş kalmadı. az kaldı kaldı ustam bir gün başına ekşicem ama tam ekşicem.Ali bey tekrar kolay gelsin..

Ali bey ilginize teşekkürler . aracım ducato 11,5m3 . karavan olarak epey tamamladım fakat tesisat olarak eksik eksiklerimide yılbaşından sonra tamalayacam.yapım aşamasından fotolar ım yok imalat aşamasında henüz siteye üye deyildim . eksiklerimi tamamlama sırasında fotoğraflarını cekeceğım . sitede şuanki haliyle fotoğrafları var . karavanınızın yamımını ilgi ile takim ediyorum umarım gönlünüze göre bir karavan olur .

Sn."Aslanahmet" Hakan bey, Sn. Turan Yücel bey, çok teşekkür ederim. Sizinde dediğiniz gibi karınca kararınca çalışıyoruz. Bugün Bülent ustamın yaptığı 2. araçta çalışma yoğunlaştı. onun için Beyazsaray'dan resim koyamadım.Sadece arka çift kapı bağlantı kolonlarının içine taş yünü koydum.
Sn. Mustang68, umarım Dukato nuzu bahara yetiştirir sağlıkla gezilere başlarsınız. Kimbilir yurdumuzun hangi köşesinde karşılaşırız.
Sn. Tugay58, tüm karvancı dostlarımızın olduğu gibi çay ikramı ve sohbet için her zaman vaktimiz vardır. Bekleriz.
Esen kalın.

En kısa zamanda buluşmak dileği ile Ayhan bey

Arkadaşlar. Linkini verdiğim sitedeki oto tv si hakkında bilgisi olan varmı? Konunun yabancısıyım. Benzer ürünlerden kullanan varmı? Olumlu yada olumsuz önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar.

http://www.ebay.de/itm/D3103G-Auto-HD-Deckenmonitor-Flipdown-15-LCD-TFT-DVD-Player-IR-fur-KFZ-DVB-T-TV-/221131534547?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item337c7770d3

a.yilmaz' Alıntı:
Arkadaşlar. Linkini verdiğim sitedeki oto tv si hakkında bilgisi olan varmı? Konunun yabancısıyım. Benzer ürünlerden kullanan varmı? Olumlu yada olumsuz önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar.

http://www.ebay.de/itm/D3103G-Auto-HD-Deckenmonitor-Flipdown-15-LCD-TFT-DVD-Player-IR-fur-KFZ-DVB-T-TV-/221131534547?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item337c7770d3
Sayın: Ali Bey,
Bahsettiğiniz Tv güzel görünüyor.Acizane fikrim: Ben olsam almazdım. Yurt dışından alınan ürünlerde garanti geçerli değil biliyorsunuz.
Benim araçta (ALBATROS) Abdullah beyin aracındaki Arçelik/Beko dan var ister 12 volt ister 220 volt kullanabiliyorsunuz.
Zaten Ankara'da olduğunuz için Abdullah beyin Tv sini görme imkanınız var. Sağlıklı karar vermek için acele etmeyin bence. Bahsettiğim tvde birçok özellik var USB ile film ve Müzikte mümkün.Fiyatı çok uçuk değil, 400 Tl.civarında 11 taksit.
Selamlar, saygılar.

Ali Bey ,
Çalışmalarınızı yeni gördüm. Karavanınız şimdiden hayırlı olsun. Yazdıklarınızdan planınız aynı benim düşündüğüm gibi.Her aşamasını takipteyim.Bülent ustaya ve size kolay gelsin. Zannediyoum Bülent usta benim sıramı muhafaza ediyordur. Biraz yol aldığınızda hem sizinle tanışmak ve hem de fikir almak için atölyeye ziyarete gelicem. İzmir'den sevgiler. İlhan Yüzbaş.

İlhan bey;
Teşekkür ederim. Çalışmalarımız örnek olacaksa ne mutlu bizlere. Bizde bizden önceki gezenbilr dostlarının tecrübelerinden yararlanıyoruz. Bilgiler paylaşıldıkça değerlenir. Bülent usta ve benim kapım tüm dostlara her zaman açıktır. istediğiniz zaman buyurun gelin aklınızdaki soruların aydınlanması için güzel vesile olur.
Easen kalın.

Dört gün gibi bir süredir ayrı kaldığım imalathanede işler oldukça hızlı devam etmiştir. tente , güneş panelleri yerine monte edilmiş, havalandırma cam yuvaları açılmış tavan izalasyonu yapılmıştır. Nisbeten yüksek olan orta direkler ve arka kapı yan duvarlarına deri giydirme işlemi birmiştir. Bülen ustamın emeğine sağlık.

S7300121.JPG

S7300120.JPG

S7300118.JPG

S7300142.JPG

S7300115.JPG

Bencede güzel gidiyor.Bülent u
a.yilmaz' Alıntı:
Bir önceki mesaj Ali yılmaz(ben) tarafından yazılmıştır.
Deri kaplamalar.
Bence de güzel gidiyor.Bülent ustanın eline sağlık.Ali Bey siz de iyi günlerde kullanın.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR